Estrenem el nou videoclip del cantautor valencià

Andreu Valor,
sol i ben acompanyat

Andreu Valor presenta "Mentre sol autogestione el meu plaer", una relectura d'una de les cançons incloses al seu segon àlbum, 'A l'ombra de l'obscuritat' (Mésdemil, 2012). Amb aquesta cançó el cantautor s'endinsa en el món oníric i segueix traçant un estil propi i un univers intimista i personal.
Text: Andrea Romanos Foto: Arxiu Mésdemil
El videoclip es va rodar a principi de novembre entre Llíria i Moncada, al País Valencià. Dos escenaris en aquestes localitats van ser els escollits per enllaçar la trama d'un guió "entre la realitat i els somnis, entre el tacte i el desig", com el descriu Andreu Valor. Són el teatre de la llar dels jubilats de Llíria i el Bar l'Altull de Moncada.La cançó i el desig de dedicar-li un videoclip va néixer del directe compartit amb Mireia Vives i Borja Penalba, explica el cantautor. Tot i que "Mentre sol autogestione el meu plaer" és la versió d'un dels temes apareguts al seu segon disc, A l'ombra de l'obscuritat (Mésdemil, 2012), "als directes la gent l'acull agradablement i això ha evolucionat en el desig de reinventar-la" juntament als dos companys anteriorment citats, comenta Valor.

Així, van gravar l'àudio del tema i la bona recepció per part d'amics i companys va esdevenir la motivació per fer un guió i intentar plasmar en imatges una trama que lligués amb la cançó. "Aquest és el resultat de moltes il·lusions compartides", conclou Valor. "Mentre sol autogestione el meu plaer" pren la forma descriptiva d'una cançó metafòrica amb els somnis i els desitjos d'imaginar els reptes a aconseguir.

El cantautor es troba actualment immers en la gira de presentació del seu darrer treball, Malgrat la pluja (Mésdemil, 2013). Acompanyat d'una banda, Valor recorrerà diferents localitats d'arreu dels Països Catalans. De moment, pujarà a l'escenari el 12 de desembre a Ontinyent i tancarà l'any amb un recital a Vila-real el 28 de desembre, tot i que la gira el mantindrà ocupat fins a l'abril del 2015.