Els de Centelles i una de les bandes del Sona 9 2014 actuaran l'11 de desembre

Enderrock Sona
amb Bonobos
i El Pezpsiquiatra

Enderrock Sona, el cicle que acosta cada mes al públic el directe dels artistes de portada, continua el dijous 11 de desembre. Aquesta vegada de la mà dels sempre festius Bonobos, que mostraran en el que promet ser una experiència musical única la seva faceta més personal i inèdita. Com és habitual, al concert del grup convidat també hi tocarà una formació finalista del concurs Sona 9, que en aquest cas serà El Pezpsiquiatra.
Text: Andrea Romanos Fotos: Elisabet Mateu i Carles Rodríguez
El mestissatge d'estils que presenten Bonobos pren el funk com a referència més destacable, i està revestit amb quantioses dosis de tendresa i energia, tot i que també té una bona part de discurs reivindicatiu. "Si la música és sincera i te la sents teva, amb credibilitat, agafa una dimensió més ferma. Creiem en el nostre projecte i pensem que no només es val per la música en si, sinó pels valors i el discurs que hi ha darrere", explicava el guitarrista del grup Arcadi Giol en una entrevista a l'Enderrock del passat setembre.Així, compaginant romanticisme i esperit crític, els de Centelles han presentat aquest any el seu debut, Animalànima (RGB Suports, 2014), una crida a gaudir del camí vital. "No parlem de l'amor cap a algú concret, sinó de l'amor per la vida. La vida s'ha de celebrar sempre i s'ha de viure estimant-la", comentava el cantant de la formació, Jordi Ginesta. El seu recital promet ser tota una dosi de vitalitat.

El Pezpsiquiatra, guanyadors del Premi per Votació Popular del Sona 9 d'enguany, seran els co-protagonistes de la jornada. El grup més multicultural del concurs –està format per un italià, dos bascos, dos sud-americans i una catalana– oferirà el seu particular recital de folk d'autor amb harmonies vocals combinades amb calorosos arranjaments melòdics i contundents ritmes internacionals.La quarta cita de l'Enderrock Sona, per on ja han passat Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Marc Parrot, i una llarga llista de cantautors que van reivindicar la figura de Joan Pau Giné, tindrà lloc el dijous 11 de desembre a les 19.30 h a la cocteleria El Paraigua, al Barri Gòtic de Barcelona. Si voleu assistir-hi, només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom i cognoms i les dades de qui us acompanyi.