Aquest clip es va enregistrar durant el directe que va donar lloc al darrer disc del menorquí

Guiem Soldevila arriba a temps per a «L'hora del caos»

Els discos en directe sempre et remeten a la imatge; quan els escoltes sents la necessitat d'imaginar-te com va ser el concert que sents. Quanta gent hi havia, les reaccions del públic a les cançons o la complicitat entre els músics són coses que posant el disc al reproductor només pots intuir. Amb el darrer clip de Guiem Soldevila, de la cançó "L'hora del caos", podem veure amb els nostres propis ulls com va anar la gravació en directe de l'últim disc del menorquí.
Text: Enderrock. Fotos: Ivan Ivanovich i Arxiu de l


El disc Metamorfosi (en directe) (Satélite K, 2019) va publicar-se el passat mes de maig, un any després que l'artista que es mou entre Menorca, Barcelona i França va editar Fins demà o la propera metamorfosi (Satélite K, 2018). Aquest darrer treball és el resultat de l'enregistrament del concert en directe al Teatre Principal de Maó, on s'acompanya d'un gran elenc de músics per trobar l'equilibri entre delicadesa i potència.

El nou cicle que viu Soldevila l'acosta a fronts oberts, del pop clàssic al folk, passant per l'electrònica i el rock. De moment ja ha presentat aquest directe a festivals com el BarnaSants.