El grup mallorquí ha publicat un tema fresc i estiuenc

«Noltros som així» és el nou single d'Emboirats

Any rere any, durant el llarg hivern i la primavera esperem l'anhelat estiu, i quan els dies es comencen a allargar i les primeres cançons estiuenques apareixen, sabem que tenim a tocar l'estació més calorosa i esperada de l'any. Emboirats i el seu segon single, "Noltros som així", ens acosta durant tres minuts a les llargues nits de revetlla i festa.
Text: Marc Ferrer. Fotos: Pau Oliver


El tema beu del seu estil optimista i alegre i narra un "amor d'estiu" acompanyat per una música molt ballable. Aquesta fórmula es completa amb un videoclip fresc que, des del primer fotograma, presenta les aigües cristal·lines i les platges paradisíaques de Mallorca. Aquest entorn idíl·lic també és clau en la lletra de la cançó, perquè acompanya el relat per completar les imatges estiuenques descrites. 

Emboirats es va formar a final de l'any passat i només néixer ja es va tancar a l'estudi per concebre el seu primer single, "Seguir endavant", que va servir com a carta de presentació i va ser rebut amb els braços oberts pel públic balear. Des de llavors han estat fent gira per Mallorca i les Illes com a orquestra de versions, per agafar rodatge als escenaris i començar a fer-se un nom en el panorama musical. Segons Tom Roig, saxofonista del grup mallorquí, la seva intenció és fer tots els concerts possibles durant aquest estiu i anar compaginant el seu repertori original, que està tenint molt bona rebuda en els concerts realitzats fins ara, amb els clàssics de totes les revetlles. La finalitat del grup és tenir un so propi i, finalment, només realitzar cançons del seu repertori.