El grup de Catadau va rebre el suport del públic al Wah Wah Club de València

L'Últim Europeu, sisè semifinalista

L'Últim Europeu és el sisè semifinalista del Sona9 2019 gràcies al vot del públic. S'uneix a Grup de ReforçThe TyetsRelat, Keila Elm i Amulet. Tots aquests artistes són els que han rebut més vots en els concerts preliminars de Barcelona, Palma i València. El següent pas serà conéixer la decisió del jurat, que escollirà els sis artistes restants que passaran a les semifinals del concurs.
Text: Sona9. Fotos: Carles Rodríguez
El grup valencià va sortir vencedor a la cita valenciana del passat dijous 6 de juny. L'Últim Europeu i el seu directe magnètic va superar a Daniel Rosell i Joe Pask a l'escenari de la sala Wah Wah.

Les 12 formacions semifinalistes que passin a la nova fase del concurs hauran d'enfrontar-se a diferents proves, com versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista i musicar el poema d'un autor emergent proposat pel Sona9. Les proves s'avaluaran en cadascuna de les eliminatòries del mes de setembre, que consistiran en una actuació de 30 minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, el BAM a La Mercè de Barcelona i les Festes de Santa Tecla de Tarragona.