La cantant de Beniarrés se situa al número 1 en vendes amb la seva versió en valencià «Espere que tornes»

Samantha assoleix l'èxit amb una cançó en valencià

Samantha tot just comença a desplegar les ales de la seva carrera professional en solitari. Després d'uns mesos del seu pas pel programa Operación Triunfo 2019, la cantant valenciana presentava ara fa unes setmanes el segon senzill sota el títol "Quiero que vuelvas", un hit que va aconseguir ser número 1 a Spotify a més de cinc països de parla hispana. Ara, la de Beniarrés presenta una versió de la mateixa cançó en valencià: "Espere que tornes", la qual també s'ha aferrat a l'èxit situant-se al número 1 en vendes.
Text: Enderrock. Fotos: Fotograma.En la versió en valencià, la cançó agafa un aire més identitari i, fins i tot, més íntim, però continua sent un tema ballable i amb totes les eines per a ser tendència de la temporada, tal com ho va ser l'original. Per la seva banda, "Espere que tornes" arriba acompanyada d'un vídeolyric animat. Així com la cançó original, aquesta és publicada sota el segell Universal Music/Música Global, i compta amb la producció de Fernando Boix. 

"Quiero que vuelvas", a més, apareixia acompanyada d'un videoclip dirigit per Alexander Terrero que va assolir el milió de visualitzacions en tan sols unes hores. A l'audiovisual s'hi pot veure Samantha més lluminosa i segura que mai, movent-se entre versos d'allò més romàntics i una melodia pop, gènere que la cantant havia proclamat en diverses ocasions com el seu preferit.