La cantant mallorquina confia la musicalitat del seu nou disc al compositor valencià

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, un duet per a la posteritat

El teatre Micalet de València s'ha convertit en l'estudi de gravació del nou disc en directe de Maria del Mar Bonet. L'enregistrament s'ha dut a terme durant els quatre concerts que la cantant va oferir, juntament amb Borja Penalba, les nits del 9, 10, 11 i 12 de setembre a l'escenari valencià.
Enderrock
El duet també s'ha acompanyat, en aquests quatre concerts, del percussionista Antonio Sánchez, amb qui han forjat una actuació musical a base de les últimes composicions que ambdós artistes han facturat en aquests darrers anys de col·laboracions, així com altres temes imprescindibles del repertori de la mallorquina. Així, temes amb Penalba de vocalista -com "La nova cançó de l'amor perdut", del germà de la palmesana, Joan Ramon Bonet, o "Jo d'aquesta cançó en dic Ripoll", una musicació d'un poema que Pere Quart va dedicar a Maria del Mar-, s'incorporen a un repertori en què no hi falten clàssics de Bonet com "No trobaràs la mar", "La Balanguera" o "Mar desfeta", a més d'un bon grapat de temes inèdits. Tot plegat acabarà recollit en un àlbum que, editat per Blau i distribuït per Discmedi, està previst per finals del mes de novembre.Amb aquestes actuacions, a més, el teatre Micalet enceta de nou la temporada de celebració dels seus 25 anys d'història, que va quedar paralitzada amb l'estat d'alarma el passat març. "La visita d'aquests dos artistes ha sigut per al teatre Micalet un regal i, a més, un impuls d’energia i motivació per iniciar aquesta temporada tan peculiar que ens espera. Obrir de nou el teatre i trobar-nos amb totes les entrades exhaurides, ha sigut la millor de les notícies", comenta l'emblemàtic teatre valencià, que ja va acollir fa 50 anys una joveníssima Maria del Mar Bonet.
 

L'artista acomiadava, ara farà un any, la gira de celebració dels seus 50 anys sobre els escenaris, que la va portar fins a Grècia, Tunísia o Egipte, amb uns concerts especials que commemoraven la llegendària trajectòria de l'artista.