Descobrim cadascuna de les peces del nou EP de l'alcoià amb què l'artista experimenta la seva musicalitat

'Quatre' de Marco Pompero, cançó per cançó

Des de l'Alcoi, Marco Pompero presenta el seu nou EP Quatre (La Fera CC, 2021), que coneixem cançó per cançó. "És l'art de les paraules", tal com canta l'artista a la primera peça del curta durada, el que uneix quatre camins que porten a un mateix destí. Pompero explica que aquesta meta és l'assoliment de la plenitud humana, que cerca a través de "Foc", "Carn", "Llum" i "Sol"
Text: Sheila B. Fernández. Fotos: Arxiu.
El músic s'acompanya en aquesta ocasió de Blai A. Vañó a la producció, gravació, mescla i màster, d’Enric Alepuz a la bateria i d'Andreu F. Vidal al baix. Aquestes col·laboracions li permeten experimentar amb la musicalitat, enfocant-la sempre cap al missatge. L'alcoià ens explica, cançó per cançó, el trajecte que apunta a convertir-se en el principi d'un llarga durada.

1. "Foc""Va ser el primer avançament de Quatre. Es tracta d'una cançó que busca provocar una reacció com a societat davant la immobilitat imperant en la realitat capitalista. Tot presentat amb un caràcter viu i dinàmic".

2. "Carn""És el segon senzill del disc i és una crítica directa als preceptes morals d'Occident. Defensa la llibertat sexual com a requisit fonamental per arribar a la felicitat".

3. "Llum""És la darrera cançó que vam presentar del disc i és tot un cant a la vida i a l'esperança. Demostra la fortalesa humana, després de caure en el dolor més intens que podem experimentar".

4. "Sol""És el tema que completa l'EP Quatre. Busca entendre la soledat com la connexió interna amb el nostre jo més honest. Parla del nostre lloc en el no-res. La importància de sentir l'essència de la naturalesa que ens rodeja".