estrenes

Marco Pompero i l'ànsia d'alliberació

El músic alcoià presenta el nou avançament del proper EP anomenat 'Quatre', amb un nou videoclip que aplega ferocitat, ànima i desig

| 02/03/2021 a les 13:45h

Marco Pompero
Marco Pompero | Eva Cremades i Jordi Arques
Al músic alcoià se li ha posat entre cella i cella el desafiament de les imposicions morals que més tenen a veure amb el desig i allò carnal. Per això, Marco Pompero insta a unir-se al canvi a partir d'un conjunt de cançons que ja va començar a descobrir el 2019 amb el llarga durada L'art és sexual (La Fera). Ara engrandeix aquest particular repertori amb un nou EP que titula Quatre (La Fera), i que tal com el nom indica, inclou quatre peces que suposen els quatre camins que Pompero encarrila cap a l'alliberació. Quatre melodies amb la intenció d'abordar la plenitud humana. Avui descobrim un d'aquests camins, el de la "Carn", que el músic presenta acompanyat d'un clip produït i gravat per Jordi Peidro.


"Carn" ratifica els apropaments que Pompero havia fet cap a l'electrònica, que es consoliden en aquest nou treball. Sense deixar enrere la sonoritat intuïtiva i rockera que sempre l'ha caracteritzat, l'alcoià es redefineix amb un estil més conceptual i oníric. La lletra de "Carn" estableix un diàleg directe entre l'autor i la hipocresia dels preceptes d'occident, tot allò que, segons Pompero, ens ha allunyat de la naturalesa humana. 

Aquest senzill apareix unes setmanes després de la primera pista que l'autor va etzibar d'aquest nou compendi, "Foc". Ambdues, juntament amb la segona meitat de l'EP que veurà la llum ben aviat, han estat concebudes per l'equip creatiu format per Jordi Peidro, a l'audiovisual, Blai A. Vañó, a càrrec de la producció, gravació, mescla i màster, La Fera CC com a segell i Eva Cremades i Jordi Arques, a la proposta gràfica.  

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, carn, estrena, marco pompero, estrenes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.