Actualitzat el 29/11/2017

Lombao guanyadores de l'Endolla't

Danee Doble.E & The Sample Corp es van emportar el premi Popular

La final de l'Endolla't 2017, el Concurs de Música Jove del Maresme, es va realitzar el passat dissabte 25 de novembre a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat amb un gran èxit artístic i de públic


El trio de Vilassar de Mar, Lombao, es va emportar el primer premi en la categoria A de l'Endolla't, dirigit a grups i cantants de les localitats organitzadores del concurs: Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

El grup, liderat per Clara Lombao, va seduir al jurat del certamen amb la seva proposta de cançó d'autor, folk i arranjaments clàssics. Aquest premi consisteix en la gravació a Bucbonera Studios d'un EP amb quatre cançons sota la supervisió del productor i enginyer de so Tomàs Robisco durant el mes de desembre de 2017, la seva  distribució en plataformes digitals, assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de l’edició del 2018.

Per la seva part, el quartet de Hip Hop d'Alella, Danee Doble.E & The Sample Corp, es van emportar els 400€ en material musical al millor grup de la categoria B, escollit per votació popular durant el concert final.

Els grups Howl (Cabrils), Dom Dmain (Montgat) en la categoria A, i Golíat (Argentona), en la B, van ser els altres grups finalistes del Concurs de Música Jove, "Endolla't al So del Maresme", una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.