Actualitzat el 18/07/2014

Finalistes del 10è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils, Estramers del Masnou i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou. La final en directe es realitzarà el dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de  Ca n'Humet del Masnou a partir de les 19:00 hores,


El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, celebrarà la final del 10è aniversari a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou. A partir de les 19 hores i amb entrada gratuïta començarà la final de la categoria A amb els grups Eros a.k.a. 47 & Dj Jp, Estramers i Un Gos Robant, i a les 23 hores la final de la categoría B amb The Rofftops, Dèria i Allanamiento. Un cop acabats els concerts es donaran a conèixer els grups guanyadors, prèvia deliberació del jurat, format per Jordi Novell: representant d’Enderrock, Tomàs Robisco: Enginyer de so, Productor Musical i Director dels Estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, i Narcís Perich: Músic i cantautor.
Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.