Actualitzat el 21/01/2015

Un Gos Robant

Guanyadors en la categoria de menors de 20 anys del Concurs de Música Jove

Un Gos Robant són una multiformació de Vilassar de Mar, alumnes avantatjats dels ritmes de fusió i caribenys. El reggae, l’ska i els ritmes llatins, alimenten les seves inquietuts musicals, confeccionant un repertori festiu i reivindicatiu.El seu pas pel Concurs de Música Jove va ser fulminant, arrassant en la categoria A, dirigida als menors de 20 anys. La banda valora molt positivament el seu pas pel concurs: “La veritat es que aquest any ha estat molt bé, primer per les xerrades tècniques i musicals amb tots els grups i després pel concert de la final, amb la sorpresa de guanyar el concurs”.

Aquest primer premi ha permés a Un Gos Robant gravar una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, sota la producció de Tomàs Robisco, tècnic i productor musical del Sona 9: “El Tomàs és un home ple d’energia, motivació i talent, que ho va descarregar tot amb nosaltres per aconseguir dues cançons molt ben gravades i que esperem agradin al nostre públic”. “El bagul dels records” i “Terra venuda” són les dues cançons que han gravat com a premi per haver guanyat el concurs. Aquest grup que va començar fa tan sols un any actualment té com a objectiu: “Fer ballar totes les places i carrers dels pobles on anem amb la nostra música”.

Un Gos Robant, té molt clar que perquè una grup funcioni s’ha de començar des de ben avall, construint uns bons fonaments musicals i tocant on calgui per donar-te a conèixer: A més, pensem que el que fa falta en un grup novell són ganes, il·lusió i una mica de talent musical, amb això pensem que es pot anar a tot arreu”.

La bona salut musical que ara per ara té la comarca del Maresme, els fa ser molt positius de cara al futur: "Durant els últims anys grups maresmencs com El Veïnat i Ebri Knight han fet un gran salt i s’han donat a conèixer per tota Catalunya, esperem que ben aviat ens toqui a nosaltres”.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.