Sam Darris
L'experiència de Sam Darris s'ha forjat en els grans escenaris com a cantant a les orquestres més importants del país; Janio Marti, Musicalia, Traviatta, Orquestra de Blanes i Orquestra Setson i també la Gran Orquestra Costa Brava. 
 Al costat del reconegut dj i productor musical Abel Almena, Sam Darris ha llançat "Sexy Lips", un tema de tall dance, presentat a la discoteca Millenium de Girona. També en el album "Summertime" el nou single de Corey Smith i Aisi Cravid, que ha estat distribuït en diversos recopilatoris de Música Blanco i Negro, i ha estat la veu de "Like a Devil", el tema oficial de la discoteca Area gràcies a David Oleart. 
 Sam Darris és conegut per un canal de Youtube de referència on els millors clàssics de la música nacional i internacional. SAM DARRIS & DEL PINO BROS Després de passar per la VOZ i Got talent aconseguint 4 sis interpretant New York de Sinatra (Paz Padilla, Dani Martin, Edurne i Risto Mejide), començo el meu primer disc en català. La primera cançó va ser “Pensant en tu” produïda amb l’Eloi Ortells. La segona ha estat “Paraula d’honor” produïda amb en Joan Tena (Ex OT) Acabo d’estrenar “Al meu costat” també amb en Joan estem preparant el proper llançament. Egoist junkie es una canço original en anglès que parla de les parts fosques de la meva vida en un estil indie pop. Agraeixo molt el teu suport!❤️
2010
Pop
Casnet de Mar (Maresme)
Sam Darris
Veu i guitarra
18/9/1976
Sam Darris - Patriota

Sam Darris - Al meu costat

Sam Darris - Pensant en tu

Patriota (Meking of)maki
Patriota
Pensant en tu