En portada

El concurs i la fàbrica de creació digital uneixen emergència artística i audiovisual

Sona9 i La Fera fan una crida audiovisual

Avui s'obre el termini per ser ambaixador del Sona9 i formar part de l'equip que farà el seguiment oficial dels finalistes. La convocatòria finalitzarà el proper 24 de juliol

Actualitat

Subliminal a la final popular del Sona9 2022

L'artista badaloní ha guanyat el vot popular en el darrer concert preliminar

Subliminal, ha sigut el més votat pel públic (amb un 46% dels vots), F.E.M. (27%), Figa Flawas (24%) i Vichy Flock (2%). D'aquesta manera, l'artista de Badalona passa directament a la final del Premi Verkami per Votació Popular.

Plan-ET guanya la preliminar balear del Sona9 2022

El vot popular ha decidit que Majava quedés en segon lloc i XisK, en tercer

Plan-ET és la nova proposta classificada per a la final popular. En el quart concert preliminar, ha aconseguit el 46% dels vots, Majava, amb el 28%, ha quedat en segona posició, seguit de XisK, amb el 25%. D'aquesta manera, Plan-ET passa directament a la final del premi Verkami per Votació Popular. Per la seva part, la resta de bandes hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. 

Kela passa directa a la final del vot popular

L'artista pegolina ha rebut el suport del públic en el concert a la sala 16 Toneladas

Un cop realitzats els concerts preliminars a València, el públic ha decidit que Kela sigui la guanyadora de la nit, amb el 48% dels vots, seguida d'Oceäns amb el 35% i Aina Koda amb el 17%.

Joanlupi es fa amb el vot del públic al segon concert preliminar

El grup de Sant Boi de Llobregat s'ha classificat amb un total del 41% dels vots

Joanlupi és la nova proposta classificada per a la final del premi Verkami per Votació Popular del Sona9 2022. En el segon concert preliminar, la banda barcelonina ha aconseguit el 41% dels vots, seguit de Sequoia amb el 28%, Bigwé amb el 18% i Jovedry amb 13%. 
 

Eloi Sayrach és el primer finalista del Premi Verkami del Sona9

El projecte del barceloní ha estat el més votat al primer concert preliminar del concurs

El primer concert preliminar del Sona9 2022 s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, amb els concerts de Olga Zoet (Lleida pop d'autor), Lenand (Tarragona, pop d'autor), NUN (Girona, r&b · pop-jazz) i Eloi Sayrach (Barcelona, pop d'autor).

Segueix en directe el primer concert preliminar del Sona9

Avui actuen, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, Olga Zoet, Lenand, Nun i Eloi Sayrach

Pots visualitzar el concert sencer des d'aquest enllaç. Una vegada acabades totes les actuacions, podràs votar la teva preferida des de la mateixa pàgina.

Més actualitat

SELECCIONATS SONA9 2022

El jurat ja ha seleccionat les 18 propostes classificades de la fase preliminar

Aina Koda, Bigwé, Eloi Sayrach, F.E.M, Figa Flawas, Joanlupi, Jovedry, Kela, Lenand, Majava, NUN, Oceäns, Olga Zoet, Plan-ET, Sequoia, Subliminal, Vichy Flock i XisK, són els artistes que actuaran en els concerts preliminars de la 22a edició del Sona9.

Un total de 132 grups i solistes participen en el concurs Sona9 2022

El 30 de maig, es faran públics els 18 grups seleccionats pel jurat per a la 22a edició del certamen, que actuaran als concerts preliminars de juny

Ahir es va tancar la recepció de propostes per a l’edició d’enguany del concurs Sona9. En total, s’hi han presentat 132 grups i artistes, 11 d’ells del País Valencià, i 13 de les Illes Balears.

CONVOCATÒRIA XXII EDICIÓ

Obertes les inscripcions per participar al Sona9 fins el 15 de maig

El certamen creix any rere any tant en premis com en participants, i per aquest 2022 us hem preparat una edició que de ben segur serà de les més excitants de la seva historia.

Els concerts del Sona9 al 33

Emissió de la fase final del #21Sona9 gravada a la Sala Salamandra

Lal’Ba i La Fera, finalistes l’any 2021 seran els protagonistes aquest dijous 21. Divendres 22 d’abril serà el torn de Dan Peralbo i El Comboi, guanyadors del premi Sona9, Microhomes, premi Joventut-Cases de la Música i Crisbru, premi Èxit. 

Us convidem a la festa del Sona9

Dijous 17 de març, doble concert de presentació de la 22a edició del Sona9

L'Antiga fàbrica Estrella Damm acollirà la festa del Sona9 2022 amb les actuacions dels guanyadors de les dues darreres edicions del Sona9, Reïna i Dan Peralbo. Invitacions ---> Aquí

Dan Peralbo, guanyadors del 21 Sona9

Microhomes guanya el Premi Joventut-Cases de la Música, Crisbru l'Èxit, i La Fera, el Premi Verkami per Votació Popular

La Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat ha estat l'escenari de la final de la 21 edició del Sona9. Un últim capítol del concurs de música emergent de Catalunya que després de dos anys s'ha pogut realitzar amb públic presencial a la sala.

Gran final del #21Sona9

Crisbru, Dan Peralbo i Microhomes, finalistes d'aquesta edició, actuaran a la Salamandra de l'Hospitalet

La final en directe se celebrarà el 17 de novembre a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat. L’explosiu grup de punk-rock guanyadores del premi Joventut 2020, posaran el fi de festa a la gala del final del Sona9

FINALISTES SONA9 2021

Crisbru, Dan Peralbo i Microhomes, finalistes de la 21a edició del Sona9

La final del Sona9 2021 se celebrarà el dimecres 17 de novembre a les 20 hores a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat, i reunirà el pop d’autor de Crisbru, el power pop de Dan Peralbo i el rock alternatiu de Microhomes. El fi de festa anirà a càrrec del quartet terrassenc de punk-rock, Les Buch, Premi Joventut del Sona9 2020.

CLASSIFICATS FASE FINAL #21SONA9

Crisbru, Dan Peralbo, Lal'Ba, La Fera i Microhomes, són les propostes seleccionades

 

GIRA SONA9

Reïna, Les Buch i Lles en concert a Tarragona, Vic i Barcelona

El Sona9 s’envà de gira per segon any consecutiu amb els guanyadors i finalistes de l'edició del 2020.  Les Festes de Santa Tecla, el Mercta de Música Viva de Vic i La Mercè seran els escenaris on els podrem veure en directe en aquesta mini gira per Catalunya.

ROKO BANANA

La Banyoles rockera, experimental i progressiva

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui us presentem els banyolins Roko Banana.

POMMIER

Pop electrònic feliç i sense complexos

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui us presentem els barcelonins Pommier

PALMERA

El Maresme lliure i tropical

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui, des de Vilassar de Mar, arriben Palmera.

PA MORENO

Jugant i passant-s'ho bé amb la música

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui us presentem els mallorquins Pa Moreno.

NON JAMBI

Pop metafísic amb perspectiva mediterrània

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui us presentem Non Jambi.

MICROHOMES

Petites cançons de pop despreocupat

 Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui li toca el torn al trio barceloní, Microhomes.