Navega pels grups participants a l'edició 2011

O
OBSTACLE
A finals d'Octubre del 2008 Regy i Pere decideixen formar un duet per passar l'estona i fer una mica de soroll, mica en mica la cosa va anar agafant forma, així es va decidir ampliar la formació per fer-ho seriosament. A Desembre de 2009 s'incorpora Emilio, amb moltes ganes de donar canya a les 4 cordes, es en aquest moment quan neix OBSTACLE.
Oques Grasses
Ingredients: vi, nits de divendres, nits de dissabtes, cuques de llum, Josep Montero i Oques Grasses. Una barreja que inevitablement esdevindrà en un projecte. Josep Montero, que inicialment tocava com a bateria en el grup "Nothimatis" decideix emprendre un nou camí en solitari i composar com a cantant i guitarrista. Així doncs, després de moltes nits tocant en llocs insospitats i indrets inhòspits, endinsant-se en bars, "labavos", parades d [...]
OREIG
Com el vent suau del capvespre, Oreig arriba des de Sabadell carregat d'aire fresc i amb noves cançons al sarró: reagge,ska,folk, rock... Cançó d'autor sense complexes, en definitiva. Tot i que aqui escoltareu la maqueta de l'any passat, enguany s'han incorporat al grup un baix i un bateria que aporten al grup un so més contundent i complert, una clara aposta per la formació de banda, però sense perdre l'escència original.
Oriol Barri
Els Oriol Barri poden tenir nom de cantautor, però no ho són! Oriol Barri enregistra la seva maqueta a principis de l'any 2010 de manera austera i "a casa". Aquesta"Maqueta" presenta clares intencions de com serà la seva música, tot i la escassa qualitat de so en l’enregistrament. A mitjans del 2010 comença a fer els primers concerts en solitari pel Barcelonès, el Vallès Occidental i Oriental. Amb bona crítica per part del públic [...]
Ospa
Ospa és un projecte format per 3 músics (Acústica/Veu, Baix i Bateria) amb la pretensió d'exterioritzar en forma de cançons tots aquells sentiments nascuts des del dia a dia, del gota a gota que omple el got i des de la immediatesa més real de la vida humana. Només desitjem que en gaudiu tant com nosaltres.