Navega pels grups participants a l'edició 2013

S
Satèl·lit
Satèl•lit és el resultat de la confluència de músics de la comarca tarragonina que porten anys musicant idees en diversos projectes. Els noms Highleaf, Kennel o Terraplane en son alguns exemples. Aquest bagatge subratlla una experiència musical contrastada que es tradueix en temes amb un marcat estil propi. Influenciats en gent com Dolorean, Ray LaMontagne, Vetusta Morla, Pearl Jam, (...) busquen definir-se cap una sonoritat pròpia [...]
Setembre
Setembre és un projecte que arranca a finals de 2012 amb la intenció de ser una porta oberta a la creativitat musical. Sempre intentant que cada cançó tingui identitat per si mateixa i que el missatge que contingui aporti quelcom per a qui escolta. Cançons per tancar els ulls i descobrir matisos a cada escolta i deixar-se portar. Setembre està composat per Joanjo Rubio i Jordi Revilla i compta amb la colaboració d'altres músics.
Sifóra KemFai elFöll
Sifóra Kemfai Elföll és una brass band amb cançó d'autor. Un piano en limusina per barris d'extraradi. Cuina delicatessen de carmanyola. Els seus components van des de Memphis fins a Buenos Aires en autobús de línia. I si fóra que em faig el foll? I si me xucles com el fonoll?
Sota Mínims
5 Músics que gaudeixen i treballen sobre un projecte comú. Ara ja son tres anys els que hem recorregut plegats... amb les parades bones, les dolentes... trobant a faltar als que han baixat per triar la seva drecera i agafant forces pels que encara continuem i pels que vindran. Som una banda amb unes idees molt clares amb una personalitat i un estil molt clar que defensem sempre allà on anem.
Surko aka Delirium Kafre
Lletrista i vocalista (MC) de Lleida, del col·lectiu de "La Cinta Sound". Fins a la data he publicat dos maquetes amb castellà amb el col·lectiu de "La Cinta Sound" i tres maquetes amb català: una amb el grup "Bovers" i dos en solitari. Enllaç web per a descarregar la última maqueta en solitari titulada "Error de raccord" http://www.mediafire.com/?33y8j38kxpdljpc