Navega pels grups participants a l'edició 2017

K
Karabash
La pena, la tristesa i les forces provinents d'haver tocat fons. Karabash neix arran de la unió de sis músics amb la inquietud de narrar històries quotidianes amb to de fàbula moderna. Ens fascina narrar històries, agafar una petita part d'un personatge i fer-ho gran mitjançant la música. Nosaltres som en Marc als efectes, samplers i teclats; en Guille, a la guitarra, ukelele i composició; la Cristina a les veus, cors i teclats;  [...]
Korneiev
KORNEIEV és un grup format per quatre joves provinents de l'antiga U.R.S.S. i residents des de fa anys a Catalunya. Hi ha qui diu que és la continuació de l'extingida però mítica i venerada banda Slowrain.
KUBIAK
Grup de punk & hardcore melòdic en català, de la ciutat de Badalona amb clares influències a grups americans d'aquesta escena. Presenten el seu EP debuta autoeditat anomenat "TEMPS". Té 6 cançons molt directes amb una temàtica actual i natural sobre tot el que ens envolta. Si voleu disfrutar d'un directe contundent i una energia fulminant KUBIAK es el teu grup!!