Redacció | Actualitzat el 15/03/2012

V Concurs Sons de la Mediterrània

La Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock convoquen el concurs

El certamen està obert als grups o solistes que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals, i cal registrar un mínim de quatre peces, originals o versions, al web www.concurssons.cat. La recepció de propostes es tancarà el 31 de maig.

Com a criteris de selecció es prioritzarà les propostes que afavoreixin la renovació de les músiques d’arrel de la Mediterrània, especialment les que provinguin d’artistes emergents.
El jurat del V Concurs Sons està Integrat per membres de la revista Sons de la Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius, la Fira Mediterrània de Manresa, el Festacarrer d’Ondara, iCat fm i el programa La Sonora (TVC).
De totes les propostes rebudes, n’escolliran quatre, que passaran a la final. Aquesta consistirà en l’actuació en directe a la Fira Mediterrània de Manresa 2012. Les formacions participants a la final apareixeran al catàleg professional, programa i web de la fira. El veredicte final del jurat serà anunciat durant la mateixa Fira Mediterrània.

El guardó
El grup guanyador obtindrà una campanya de publicitat de 3.000 € a la revista Sons de la Mediterrània i a l’emissora iCat fm; contractació al festival Tradicionàrius 2013; contractació a la 16a Fira Mediterrània de Manresa 2013; contractació al Circuit Folc 2013; contractació al Dansàneu / Escola de Dansa Tradicional, Esterri d’Àneu 2013; contractació a l’Escola de la Festa, Llívia 2013, gravació d’un disc i contracte discogràfic.

Foto: El grup del Baix Llobregat RIU, durant la preproducció del seu disc, amb la producció de Fernando Barroso.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.