Actualitzat el 24/04/2012

Els rodatges televisius de Tazzuff

Els guanyadors del III Concurs Sons graven enmig de les vinyes i a bord d'una goleta

Els guanyadors del III Concurs Sons, Tazzuff, presenten unes quantes novetats: han incorporat un nou percussionista, han gravat per a diversos canals televisius i seran el grup resident a la Festcat 2012.


L'actuació de Tazzuff el passat 20 d'abril al popular cicle Danses a la Plaça del Rei de Barcelona va servir per presentar el nou percussionista del grup, Carlos Ronda, que substituirà a partir d'ara Didac Sauret. El grup, a més, ha protagonitzat recentment diverses gravacions en espais singulars per a la televisió: a final de febrer van gravar en directe vuit peces del seu primer disc, Camaleons daltònics (Temps Record, 2011), a bord d'una goleta d'època al port de Barcelona per a TVE. Les peces s'aniran emetent, i de moment ja pot veure's la composició que obre l'àlbum: "Cistell A":I poc després es van desplaçar fins a la Bisbal del Penedès, per gravar entre vinyes un reportatge per al programa de TVC La Sonora, agermanant vi i folk, que podeu veure aquí.
A més, Tazzuff serà el grup resident a la propera edició de la Festcat, concretament al 21è Dansàneu / Escola de Dansa i Música, del 8 al 14 de juliol a Esterri d'Àneu. Hi impartirà un curs sobre la música tradicional en grup i oferirà un concert-ball de cloenda de l'escola el 14 de juliol.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.