El retorn a les arrels de Carles Dénia

S'endinsa en el cant d'estil i el repertori clàssic

| 21/04/2015 a les 15:00h

Carles Dénia i la banda que l'acompanya, La Nova Rimaire, engeguen un nou projecte basat en la música tradicional valenciana. Passa per la jota, les seguidilles o els fandangos, en un treball que representa un retorn a les arrels del músic. El 26 d'abril presenta aquest nou disc a Gandia. 
Carles Dénia i la Nova Rimaire Foto: Arxiu del Grup

Carles Dénia prepara un nou treball basat en música tradicional. Per a aquesta ocasió, es basarà únicament en el repertori de la seva terra, després d'El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011), un disc on donava vida a poemes andalusins. 

El seu grup, La Nova Rimaire, l'acompanya en aquesta producció. Són Cristóbal Rentero (guitarra, guitarró, bandúrria i llaüt), Vicent Carrasco (guitarra i guitarró) i els germans Paco i Carlos Lucas (llaüt i bandúrria), i ajuden a fer camí a Dénia per tornar als seus orígens: "Necessitava fer aquest nou disc, apuntalar les meues fonts, desintoxicar-me", explica. L'àlbum inclourà cant d'estil, jota, seguidilles, fandangos o malaguenyes, un recull essencial de la música valenciana. 

El músic valencià recorrerà el territori amb la seva música. La primera parada serà al teatre Raval de Gandia el 26 d'abril, i després farà una petita gira per Holanda. En tornar actuarà a Burgos (16 de maig) i arreu del País Valencià. El calendari complet es pot consultar aquí
Arxivat a: Enderrock