Músics emergents a la Mercè

El Taller de Músics tindrà un espai a les festes el 21 de setembre

| 17/09/2015 a les 06:59h

Més enllà dels grans noms i els grups que arrosseguen centenars d'assistents, la Festa Major de Barcelona ha vertebrat una xarxa per a la mostra i la difusió dels nous talents de la música catalana. És per això que el Taller de Músics tindrà un espai el 21 de setembre a l'avinguda de la Catedral, on actuaran Threejay Trio, Jordi Guerrero, Ariana Barrabés, Miguel ArceBalkan Paradise Orchestra.
Threejay Trio Foto: Arxiu Taller de Músics

El planter de músics locals es veu cada any reforçat amb els nous talents que surten del Taller de Músics, centre de referència en l’ensenyament del jazz, el flamenc i les músiques modernes. Enguany, l'escola tindrà el seu propi espai a les Festes de la Mercè de Barcelona, per on passaran alguns dels músics destacats que han trepitjat les seves aules. La selecció de propostes és ben variada i anirà del jazz al flamenc passant per les músiques del món i el funk dels noranta. Els concerts tindran lloc el dilluns 21 de setembre a l'avinguda de la Catedral.

La festa començarà a les 19.30 h amb una petita mostra per part del grup femení Balkan Paradise Orchestra, format per vuit instruments de vent i percussió. A les 19.45 h serà el torn de Threejay Trio, el trio de jazz contemporani format per Joan Solana, Josep Colls i Joan Carles Marí que compon els seus temes propis i adapta els estàndards del jazz al seu gust. A continuació, Jordi Guerrero presentarà Ergonáutica, un espectacle de música i ball flamenc des d’una mirada poc convencional.

A la recta final de la vetllada, Ariana Barrabés presentarà Cantadme galanica, un homenatge a la dona sefardita a través de les seves melodies judeoespanyoles. Per acabar, a les 22.30 Miguel Arce farà un salt als anys noranta amb una proposta de soul, funk, hip hop i jazz.
Arxivat a: Enderrock, la mercè, festivals, barcelona, taller de músics, threejay trio