Arriba la final del Sona 9

Tot el que cal saber de la final que tindrà lloc a la sala Apolo

| 10/11/2015 a les 07:00h

Després d'un part de nou mesos de proves, concerts i emocions, arriba el veredicte final. Els finalistes de la 15a edició, Coet, Est Oest i Roig!, s'ho jugaran tot aquest vespre a la sala Apolo de Barcelona. També comptarem amb l'actuació final de Pantaleó, guanyadors del Premi Joventut 2014, que presentaran el seu debut, Reina Victòria (Petits Miracles, 2015). El compte enrere està activat, i per preparar la vetllada que ens espera us detallem la guia de la final minut a minut!

Finalistes del Sona 9 2015. Fotos: Carles Rodríguez


19.30 h Obertura de portes
La sala Apolo (situada al carrer Nou de la Rambla, 113, Barcelona) és un dels locals més regentats del Paral·lel i l'escenari de la gran final. Si voleu agafar bon lloc, la sala obrirà les portes mitja hora abans de l'inici dels concerts. Els presentadors del programa Tria 33, Jofre Font i Júlia Bertran, presentaran la gala i donaran la benvinguda als assistents. Les actuacions dels tres finalistes tindran una durada de 20 minuts (més deu minuts per canviar l'escenari). 

Per als més despistats, encara es poden demanar invitacions fins a les 13 h a través d'aquest formulari

20 h Est Oest
La joventut i les melodies són les virtuts dels vigatans. Són emergents, però tenen les idees ben clares i és per això que han arribat fins aquí. Hauran de guanyar-se el jurat amb les seves històries quotidianes i amoroses. 

20.30 h Roig!
Arribat directament des de Manacor, el competent quintet desplegarà el seu arsenal melòdic en clau indie-pop que l'ha dut fins a la final. Conreen la fantàstica tradició de piscodèlia illenca, que els emmarca en una sonoritat molt peculiar. 

20 h Coet
El rock a propulsió del sextet de Sant Boi de Llobregat obrirà la gala. Són hereus del blues i les seves lletres il·lustren reivindicacions socials constants. Contundència enrabiada gràcies a la veu del cantant Jordi Cabestany.

21.20 h Fi de festa amb Pantaleó 
Mentre el jurat es reuneixi per emetre el veredicte final, la música estarà servida amb els vallesans Pantaleó. Un any després d'haver-se proclamat guanyadors del Premi Joventut 2014, la banda liderada per Gerard de Pablo aterrarà de nou a la sala gran de l'Apolo per presentar les noves cançons del seu deliciós debut, Reina Victòria (Petits Miracles). Pop preciosista i lluminós per calmar els nervis que hi haurà a la sala!

22.15 h Veredicte final
Ha arribat l'hora de la veritat. Els presentadors donaran a conèixer el nom dels guanyadors: el millor grup rebrà el Premi Sona 9, el segon classificat el Premi Joventut i el tercer el Premi Èxit. A més, els granollerins Lausana pujaran a l'escenari a recollir el Premi Popular, gràcies al qual van poder actuar al Canet Rock 015. 
Arxivat a: Enderrock, lausana, pantaleó, sona 9 2015, final, sala apolo, barcelona, coet, roig!, est oest