L'Acustiqueta es fa gran

Albert Pla i Tortell Poltrona, Trau i Lluís Gavaldà i Macedònia actuaran al germà petit de l'Acústica

| 10/08/2016 a les 07:00h

Del 2 al 4 de setembre Figueres acollirà la cinquena edició del festival Acustiqueta, la programació de música familiar del festival Acústica. Sis grups integren la programació d'enguany: alguns s'acomiaden dels escenaris (Macedònia) i altres estrenen nou espectacle (Albert Pla i Tortell Poltrona). 

Macedònia. Foto: La Fotogràfica

Jugant amb els clàssics (divendres 2 de setembre) és la nova posada a escena familiar de Trau i Lluís Gavaldà (Els Pets), un repertori del bo i millor del pop seixanter per als petits tastaolletes. Aquesta vegada tindran la col·laboració de la coral infantil del Col·legi Sant Pau.

El duet de somiatruites format pel pallasso Tortell Poltrona i el músic Albert Pla estrenarà un espectacle inèdit (dissabte 3 de setembre) a l'Acustiqueta, mentre que la tercera generació del grup Macedònia s'acomiadarà del públic, ja que l'any vinent els prendran el relleu cinc noves fruites. 

La formació de ritmes contundents Heavy per Xics (diumenge 4 de setembre) s'ha marcat un repte per a la cinquena edició del festival: realitzar el solo més llarg de la història de l'Acustiqueta. Però no ho faran sols: els acompanyarà un combo de guitarristes infantils de l’Escola de Música Pep Ventura. 

L'últim dia del festival també hi actuarà el grup del Club Super3 (SP3) i un clàssic de la cita empordanesa, l'Orquestra Di-versiones, que engegarà un procés participatiu durant el mes de juliol perquè el públic trïi el repertori del concert. 

L'Acustiqueta combina les actuacions gratuïtes a la Rambla de Figueres amb dos concerts de pagament al Teatre Jardí –els de SP3 i Tortell Poltrona amb Albert Pla–. Els preus de les entrades oscil·len entre els 20 i els 18 euros. Es poden comprar aquí.
Arxivat a: Enderrock, acustiqueta, acúsitca, figueres, trau, lluís gavaldà, tortell poltrona, albert pla, macedònia, heavy per xics, festivals, super 3