A l'equador del Correllengua amb Dijous Paella i Cesk Freixas

| 14/10/2006 a les 07:00h

Ja s'han celebrat gairebé 400 actes des que va començar el Correllengua 2006. Aquest cap de setmana arreu de la geografia dels Països Catalans tornem a trobar un seguit de propostes com xerrades, tallers, excursions o concerts. El divendres 13 d'octubre a Moià (Bages) serà el torn de Josep M.Cantimplora i Fun Stuff vinguts de St.Maria d'Oló (23h Ateneu La Pólvora).
El dissabte 14 d'octubre la flama arriba a indrets com Sant Just Desvern (Baix Llobregat) amb el concert de Mecatxis! i la rumba catalana dels Dijous Paella (23h Casal de Joves).
També a Prats de Rei (Anoia) actuarà el grup de música tradicional catalana El Santi No Ve (22h Sala Polivalent). El cantautor Cesk Freixas amb Ebri Knight i Filippo Landini, estaran a Canet de Mar (Maresme) (23h a l'envelat Vil·la Flora). L’auditori de Girona també acollirà actes del Correllengua, amb Marcel Casellas i La Principal de la Nit (23:30 Sala Platea de l’Auditori de la Mercè). Ritmes de rock arribaran a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), després d’una cercavila amb torxes i timbals, amb els grups catalans Cram i Junts.
Arxivat a: Enderrock