Concurs

S'obre la convocatòria del XII Concurs Sons de la Mediterrània

Poden presentar-s'hi propostes fins al 31 de maig

 Clàudia Cabero va ser la guanyadora de la darrera edició del concurs

Clàudia Cabero és la guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània 2018

| 02/04/2019 a les 11:52h

Clàudia Cabero
Clàudia Cabero | Arxiu Sons de la Mediterrània
Ja està en marxa el dotzè Concurs Sons de la Mediterrània, adreçat als grups i solistes que renovin la música d'arrel. Poden presentar-s'hi propostes fins al 31 de maig registrant-se a www.concurssons.cat. Els quatre finalistes actuaran a la final, el 10 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa.

La Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Grup Enderrock i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya convoquen l'onzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen està obert als grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània.

Els grups o solistes que hi participin han de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, registrant-se al web www.concurssons.cat i facilitant les dades del grup a l’apartat ‘Inscripcions’ abans del proper 31 de maig.

De totes les propostes rebudes, el jurat n'escollirà quatre, que actuaran a la final en directe, el dijous 10 d'octubre a la 22a Fira Mediterrània de Manresa. En el transcurs de la mateixa Fira es donarà a conèixer el guanyador del concurs, que obtindrà la gravació d'un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània, i la contractació a destacats festivals i cicles al llarg de l'any 2019: Tradicionàrius, Fira Mediterrània, Circuit Folc, Música a la Vila del Vendrell, PortalBlau de l'Escala, FIMPT de Vilanova i la Geltrú i Projecte Ethno Catalonia de Joventuts Musicals de Catalunya.

A més, els grups inscrits tindran l'opció de realitzar una estada formativa de producció d'una jornada durant el mes de setembre per treballar –amb un especialista designat per l'organització– la seva implantació a l'escenari, la presentació en directe, etc.

Fins ara han guanyat el Concurs Sons els músics i formacions Grollers de sa Factoria (2008), Amansalva (2009), Tazzuff (2010), Riu (2011), Els Laietans (2012), Inxa Impro Quartet (2013), Mox (2014), Roba Estesa (2015), Criatures (2016), Balkan Paradise Orchestra (2017) i Clàudia Cabero (2018).
Especial: Concurs Sons
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Concurs Sons, Concurs Sons 2019, actualitat, Sons de la Mediterània

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.