Els experiments de Wantun

El 23 d'abril al Teatre de Blanes Wantun presenten un nou espectacle

| 21/04/2011 a les 14:59h

No es tracta només de música: el grup de Blanes estrena dissabte un espectacle multidisciplinar on la música, el teatre i les projeccions són les protagonistes. Una experiència creativa que els està ajudant en la gestació del que aviat serà el seu segon disc.



La sinopsi de l'espectacle diu així: "La vida i l’art són dos ens independents? Es pot entendre l’art sense l’experiència vital? Es pot fer creació artística desvinculada completament de l’experimentació pròpia de l’existència? En un moment de crisi creativa un pintor de referència mundial es fa totes aquestes preguntes en la solitud del seu estudi. El vertigen de les respostes l’aboca a una cursa frenètica sense aturador.
El grup musical Wantun (que és entre les bandes confirmades per a l'edició 2011 del festival popArb) presenta un espectacle amb molts col·laboradors. Una combinació entre el diàleg teatral i el monòleg on la música també serà la protagonista a través d'adaptacions del seu primer disc, Animalia (Picap 2010), i noves composicions preparades per a l’ocasió. L'estrena serà el dia de Sant Jordi al Teatre de Blanes.



Arxivat a: Enderrock