Teràpia de Shock salten a l'Apolo 1

Després d'haver esgotat les entrades per al concert a la sala petita, es traslladen a la gran

| 28/09/2011 a les 06:59h

El dissabte 10 de desembre Teràpia de Shock actuarà a la sala Apolo de Barcelona: el concert estava previst per a la sala petita (la 2), però després d'haver esgotat totes les entrades, es trasllada a la sala gran.


L'èxit de Teràpia de Shock continua: tenen més de 30.000 amics de Facebook, el videoclip de la cançó "Sense tu" (himne de la televisiva sèrie Polseres vermelles) ha sobrepassat el milió de visites i la gira de presentació del seu darrer treball, Tota la nit (RGB Suports, 2010), segueix omplint de seguidors als seus concerts.
Els quatre joves de la Garrotxa seran els protagonistes a la sala Apolo el dia 10 de desembre: més de dos mesos abans de l'actuació, Teràpia de Shock ja ha esgotat les entrades de la sala petita i ha decidit traslladar el concert a la sala gran. Així doncs, encara hi ha entrades a la venda (9 euros anticipades i 12 a taquilla).

Menors de 16 anys
Es permetrà l'entrada a la sala dels menors de 16 anys: hauran d'entrar acompanyats del seu tutor legal presentant el DNI del nen, del tutor i el llibre de família. A l'entrada de la sala caldrà signar un document amb aquestes dades.

Arxivat a: Enderrock