Primer aniversari de Saltamarges

Concert amb Hurricäde i Tröpical Ice Land

| 03/03/2012 a les 06:59h

Avui, 3 de març, el segell independent Saltamarges compleix un any. Per celebrar l’efemèride ha organitzat un concert a l'Associació Cultural Apaga la Tele (ATV) de Sarrià de Ter a les 23 h en el qual participaran els dos grups que formen part de la discogràfica, Hurricäde i Tröpical Ice Land, amb tres bandes convidades: Aliment, L’hereu Escampa i Fuckin’ Bollocks.


Saltamarges està format per sis amics que comparteixen passions i aficions: la música i l’underground. El seu màxim propòsit a l’hora de començar el segell ha estat “tirar endavant projectes que no es deixin contaminar per cap altre factor que no sigui la mera il·lusió, diversió i absoluta llibertat creativa”.
Hurricäde és un trio de post-hardcore i screamo format per la meitat dels fundadors de Saltamarges. Han recorregut sales i festivals catalans, espanyols i d’Europa presentant els temes del seu disc, Pariah’s Pharos (Saltamarges, 2011), i actualment ja estan preparant noves melodies que plasmaran en el seu segon llargadurada.
Tröpical Ice Land és el segon fitxatge de la discogràfica i actualment està preparant un nou llançament, el primer que farà amb aquesta. El seu estil segueix la línia encetada per Hurricäde.
Pel que fa als artistes convidats, hi haurà Aliment, de Girona; L’Hereu Escampa, de Manlleu, i Fuckin’ Bollocks, de Barcelona. Tot plegat a l’ATV de Sarrià de Ter a les 23 h.


Arxivat a: Enderrock