Albert Palomar debuta en solitari

Estrenem el clip de "Pioca" del seu proper disc, 'No estem sols'

| 12/04/2012 a les 07:00h

"Crec que per l'atmosfera que respira la cançó és un tema representatiu: és un disc bàsicament de guitarra i veu, amb pocs artificis", explica Albert Palomar (cantant de Plouen) sobre "Pioca". Avui a Enderrock.cat estrenem en exclusiva el clip d'aquesta cançó, que formarà part del seu disc de debut en solitari, No estem sols (Senitart), que sortirà publicat el 15 d'abril.
 

"Aquest tema és una història d'amor no trobat. Jo observo els dos personatges i sé que serien la parella perfecta, ho veig, de fet viuen un al costat de l'altre, però com que tenen horaris diferents mai no es trobaran", explica Palomar.
El clip l'ha realitzat el director Gerard Normal, que segons Palomar és "un dels referents del nou cinema independent. Amb en Gerard fa temps que ens coneixem i ell era la persona perfecta per fer-lo. Ho va fer molt fàcil, va venir amb la idea i en poques hores ho vam fer tot. És una història senzilla que està explicada amb només dos plans. L'actriu principal és la Mila López, que fa un paper espectacular".

A l'escenari!
Aquest dissabte Albert Palomar farà una preestrena del disc al programa de ràdio Triology Rock de Sant Joan de Vilatorrada, mentre que el dia 26 serà la presentació oficial del nou disc (al Sielu de Manresa) i així començarà la gira que el 19 de maig el durà a La Parrockia de Balsareny i el 27 a l'Ateneu d'Artés. El 3 de juny actuarà a l'Atmosfera de Torelló, el 28 de juliol al Forn de la Calç (Calders), el 23 d'agost a Manresa i el 14 de setembre al cicle Fem Ateneu d'Arenys de Mar.
 

Arxivat a: Enderrock