La tardor calenta de RIU

El grup continua amb la campanya 'Vine de Gira amb RIU' a Verkami per presentar el disc 'Amb canya!'

| 25/09/2012 a les 14:59h

El grup del Baix Llobregat RIU, guanyador del IV Concurs Sons, va engegar una imaginativa campanya de micromecenatge a Verkami per finançar la gira de presentació del seu segon disc, Amb canya!


RIU expliquen que els agrada fer les coses tal com entenen la seva música: "Innovant en l’estil i en la forma i, sobretot, vinculant-hi a tothom qui ho desitgi". Així, presentaran el seu segon disc en una gira on no aniran sols. El grup marxarà del 31 d’octubre al 4 de novembre acompanyat pels aventurers que hi vulguin participar. Aquests mecenes podran participar-hi dels dies 13 de setembre al 22 d’octubre.
Els participants a 'Vine de Gira amb RIU!' podran ser partícips d’un experiment únic, alhora que viuran tot el que comporta l’experiència d’anar-se’n de gira.
Per poder tirar endavant el projecte, RIU finançarà la gira a través del portal de micromecenatge Verkami, ja que creuen que aquesta és la manera més popular, independent, transparent i proactiva de treballar. Aquells que vulguin ser part de 'Vine de Gira amb RIU!' podran fer-ho reservant una plaça que els cobrirà els transports, l’allotjament de tres nits i les entrades a tots els concerts, a més d’alguna sorpresa. Els que vulguin col·laborar en el projecte d’alguna altra manera també poden comprar el seu nou CD, Amb canya!, i entrades per als concerts.
RIU continuen a Amb canya! el camí que ja marcaven al seu primer disc, Riu: sets de melodies populars dels Països Catalans, composicions pròpies i tonades de la terra i d’autor com ara "Els Cigalons de Canalda" i "La cançó de les Balances", molt vigent encara a dia d’avui.

Foto: Marta Guijarro
Arxivat a: Enderrock