Pau Alabajos es prepara per al Palau

Avui a l'Octubre es fa un acte per presentar el concert de la setmana vinent

| 21/09/2012 a les 15:00h

El 29 de setembre el cantautor Pau Alabajos oferirà un concert al Palau de la Música de València per celebrar els 10 anys de la seva trajectòria. Es tracta d'un concert molt especial que avui es presentarà en un acte a l'Octubre CCC amb la presència del músic torrentí i d'alguns dels responsables que han col·laborat en el projecte.
 

El dissabte 29 de setembre, a partir de les 9 del vespre, tindrà lloc un concert molt especial de Pau Alabajos al Palau de la Música de València. En aquesta ocasió, el cantautor de Torrent, a l’Horta, pujarà a l’escenari acompanyat de l’Orquestra Simfònica del Coral Romput, amb més de quaranta músics. La violinista Laura Navarro ha preparat uns arranjaments per a aquesta formació, revisitant algunes cançons dels tres discos d’Alabajos publicats: Futur en venda (Cambra Records, 2004), Teoria del caos (Cambra Records, 2008) i Una amable, una trista, una petita pàtria (Bureo Músiques, 2011).
Pau Alabajos vol celebrar els seus deu anys de trajectòria musical al costat d’alguns amics i companys d’escenari com Miquel Gil, Feliu Ventura o Cesk Freixas, a més a més de Núria Cadenes, Vicent Partal, Amàlia Garrigós i Rodonors Invictes. Artistes i periodistes convidats homenatjaran Vicent Andrés Estellés, recitant versos representatius del poeta de Burjassot, intercalats amb el repertori habitual de cançons d’Alabajos.

Disc en directe

D’altra banda, aquest concert especial serà enregistrat per a un futur disc en directe, que s’editarà a principi del 2013. Fa molts anys que un cantautor compromès no actua al Palau cantant en valencià. L’última vegada va ser Raimon, durant l’etapa de Ricard Pérez Casado com a alcalde de la ciutat de València. Així doncs, és una fita històrica per a la música en valencià, que continua assolint nous reptes i consolidant una àmplia escena qualitativa any rere any. Per donar la màxima difusió a l’esdeveniment, s’ha començat a impulsar a través de les xarxes socials una campanya amb l’etiqueta #PaualPalau.

Arxivat a: Enderrock