Es presenta 'Els 100 millors discos del jazz català'

El nou llibre es presentarà avui dijous 25 d'octubre a la Casa del Llibre

| 25/10/2012 a les 06:59h

L'obra coordinada per Pere Pons i Martí Farré, Els 100 millors discos del jazz català (Cossetània / Enderrock, 2012), es presentarà aviat al públic barceloní. Després de la presentació del llibre, actuarà el trompetista Raynald Colom a la mateixa llibreria. L'acte serà obert i gratuït, el 25 d'octubre a les 19:30 h a la Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62, Barcelona).


Els 100 millors discos del jazz català (Cossetània/Enderrock, 2012) recull una selecció comentada de cent discos de jazz editats a Catalunya des de principi del segle XX fins a l'actualitat. Vint-i-cinc periodistes diferents han acordat aquesta tria i n'han destacat un cadascú (és a dir, vint-i cinc discos) tot configurant un dibuix de la història del jazz als Països Catalans. Els àlbums seleccionats estan ordenats cronològicament, i els vint-i-cinc que s'han destacat s'han escollit com els que marquen els punts d'inflexió en la trajectòria del jazz català. Entre aquesta selecció no hi falten noms com Tete Montoliu, Jordi Sabatés, Perico Sambeat, Jordi Rossy, Brad Mehldau, Raynald Colom, Sean Livity i Carles Benavent.
L'actuació del trompetista Raynald Colom a la presentació del 25 d'octubre culminarà el procés de creació d'aquesta obra pensada per als més fanàtics del jazz i la música catalana.
Arxivat a: Enderrock