At Versaris no tenen #CapPor

El grup de hip-hop llança un nou EP a la xarxa

| 18/01/2013 a les 12:00h

No Fear (Propaganda pel Fet!, 2013) és el títol del nou EP d'At Versaris, que han llançat avui en descàrrega digital gratuïta a través de la seva pàgina web. No Fear ('cap por') inclou cinc temes entre els quals destaca la peça que dóna títol a l'EP, en què el grup dels MC Pau Llonch i Rodrigo Laviña col·labora amb la rapera de Detroit Invincible. D'aquest tema també n'han fet un videoclip (que il·lustra aquesta notícia) que estan fent córrer per les xarxes socials amb l'etiqueta #CapPor. 


Pau Llonch explica que la cançó que dóna títol al disc redunda en el lema que dóna forma a la nova proposta de la banda: “Que la por canviï de bàndol”. “Vam conèixer Invincible al festival South By Southwest d’Austin, als Estats Units. Hi hem estat en contacte des de llavors i vam moure els fils per dur-la a Barcelona l’any passat, quan vam actuar junts al Harlem Jazz Club." “No Fear” té a més una base instrumental obra d’un dels noms claus de l’escena del hip-hop a Detroit: Wajeed, membre de Platinum Pied Pipers i productor i DJ habitual d’Invincible.
L'EP inclou, a més de la intro, tres peces més: "Passat, present, futur", "De luxe" i "Proposta de mínims". At Versaris han penjat l’EP en descàrrega gratuïta al seu nou portal web, des del qual aniran publicant cançons noves de manera periòdica. Llonch avança: “No volem seguir amb la dinàmica de fer un CD nou cada dos anys. És possible que no ho tornem a fer mai més”. Per veure’ls en directe, una bona opció és anar al Black Music Festival el proper 23 de març, on compartiran escenari amb la marsellesa Keny Arkana. Abans, el grup actuarà a l'Apolo de Barcelona el 30 de gener. 

Arxivat a: Enderrock