Blaumut arrasen al Cerverí

Amb una musicació d'"I Beg Your Pardon"

| 27/09/2013 a les 22:15h

Blaumut s'han proclamat guanyadors del Premi Cerverí 2013 per una majoria absoluta i aclaparadora. La musicació del poema d'Espriu "I Beg Your Pardon" realitzada pel grup barceloní ha guanyat la votació popular d'aquest certamen, que s'emmarca en els Premis Literaris de Girona que anualment atorga la Fundació Prudenci Bertrana. 


El Premi Cerverí ha reconegut tradicionalment la millor lletra de cançó. Enguany, sumant-se als actes de l'Any Espriu, el Cerverí ha guardonat la millor cançó original creada expressament a partir d'un text del poeta. Blaumut n'han resultat guanyadors amb un resultat inapel·lable: s'han endut 67.000 vots, el 56% del total dels emesos. A certa distància ha quedat Dídac Rocher, amb una musicació d'"Assaig del Càntic al Temple" que ha reunit més de 43.000 vots (36% del total). Més de 120.000 persones han participat en la votació popular dels Premis Cerverí d'enguany.  
"El meu poble i jo" de Taima Tesao & Raynald Colom, "Cançó de la mort callada" de Joana Serrat, "La princesa del Iang-Tsé" de Roger Mas, "L'ós Nicolau" d'Anna Roig, "Assaig de càntic en el temple" de Juan Manuel Galeas, "Cançó del matí encalmat" de Dolo Beltran i Toni Xuclà, "Els meus ulls ja no saben" de Clara Segura i Toni Xuclà i "A la vora del mar" de Guiem Soldevila han estat els altres finalistes d'aquesta nova edició del Premi Cerverí. 

Arxivat a: Enderrock