La Iaia, protagonista de l'#EDR10

Amb les darreres novetats de D'Callaos, La Bundu Band, Andreu Rifé i Pere Espinosa

| 11/02/2014 a les 12:05h

L'avançament del nou disc de D'Callaos, l'estrena del clip del proper senzill de La Bundu Band, el retorn musical de Pere Espinosa, i el vídeo de la performance d'Andreu Rifé damunt un bloc de gel protagonitzen un nou número del setmanari digital d'Enderrock, un número on també estrenem els nous clips de Projecte Mut i Pirat's Sound Sistema.
 La Iaia Foto: Juan Miguel Morales
 
Ja falta poc perquè arribi a les botigues el nou disc de La Iaia: el 25 de febrer serà a les botigues, però a l'#EDR10 ja es pot sentir l'avançament de la cançó "L'ós", a més del senzill "L'arbre que vol ser humà", dos tastets del disc On és la màgia? (Música Global, 2014).
Els terrassencs D'Callaos també en són protagonistes: aquesta setmana presenten el seu quart disc d'estudi, i n'estrenem el senzill que bateja el disc, "Oír tu voz". Una altra estrena és el clip de La Bundu Band: la cançó "Gas i foc" protagonista de la peça audiovisual serà la carta de presentació d'un disc titulat Sembrant beats, recollint revolució (Kasba'sNew Beats, 2014) que publicaran el dimarts 4 de març. El retorn de Pere Espinosa està carregat de "Ràbia", el títol del primer senzill, que estrenem en aquest número d'#EDR, en el qual també trobareu la peça audiovisual que recull l'experiència de l'actor barceloní Andreu Rifé damunt un bloc de gel.
Els Premis Enderrock i l'agenda de concerts, a més de les novetats discogràfiques de Joan Masdéu, Alessio Arena, XavisS, Ca Vell, Wooky i Pegasus, també protagonitzen un número on a la secció de clips estrenem les darreres peces de Pirat's Sound Sistema i Projecte Mut.
Arxivat a: Enderrock