Premis Enderrock en directe

S'han esgotat les entrades per assistir a la gala

| 10/03/2014 a les 09:23h

La Nit dels Premis Enderrock es podrà seguir en directe el dijous 13 de març, a partir de les 20 h, per 17 canals de televisió gràcies a la transmissió de La Xarxa de Comunicació Local. Serà la primera vegada que l'entrega dels premis de la música catalana, organitzada des del 1998 pel Grup Enderrock, s’ofereix en directe per televisió. A més a més, un centenar de periodistes acreditats i la transmissió en streaming permetran fer el seguiment complet de la festa de la música catalana.
 Gisela Puntí i Oriol Puig
 
A partir de les 20 h, Gisela Puntí i Oriol Puig conduiran la transmissió des del Teatre Municipal de Girona, seu de la gala des de l’any passat. Gisela Puntí dirigeix i presenta el programa de música en català Catsons i Oriol Puig és el responsable de Cultura’t, dedicat a l’actualitat cultural.
L’emissió a tot el territori es farà a través de 17 canals locals i comarcals. TV Girona, Olot TV, m1tv, Penedès TV, TAC 12, Canal Reus TV, TV Costa Brava, TV Ripollès, El 9 TV, Lleida TV, ETV, VOTV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Vallès Visió, Canal Terres de l’Ebre i Canal Blau seran les televisions que emetran l'acte i en garantiran una cobertura nacional. 
 
També en streaming
A més, la cerimònia també es podrà seguir en streaming. Com l’any passat, es podrà veure a través dels webs Enderrock.cat i Girona.cat, i enguany també s’hi afegirà l’emissió des de Naciodigital.cat i des del web del programa Catsons (www.laxarxa.com/catsons). La transmissió en streaming serà possible gràcies al suport tècnic de l’empresa gironina IconTouch.
 
A la ràdio
En l’àmbit radiofònic, el programa La tribu de Catalunta Ràdio, presentat per Xavi Rusiñol, s’emetrà en directe des de la sala d’actes Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona el dia 13 de març a partir de les 16 h, amb la participació de Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, conductors de la festa dels Premis Enderrock 2014. A més, durant tota la gala, Catalunya Ràdio i iCat.cat faran connexions especials en directe per informar de l'entrega dels premis. 
 
Xarxes socials
La cobertura periodística atraurà fins a Girona prop d’un centenar de periodistes de mitjans de comunicació d’arreu del país que ja s’han acreditat per assistir i fer difusió de la Nit Enderrock, a més d’un miler de convidats i espectadors. Pel que fa a la presència a la xarxa, la gala es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #PremisEnderrock, i a través dels perfils de twitter @enderrock i @girona_cat.
 
La gala de lliurament dels Premis Enderrock 2014 – Premis de la Música Catalana s’obrirà amb un concert-homenatge que es mantindrà inèdit fins a la cerimònia. A banda hi haurà també les actuacions musicals d’artistes premiats com Els Catarres i La Troba Kung-Fú, i les estrenes en directe de Txarango, La Iaia i Gerard Quintana amb Xarim Aresté. La Nit Enderrock també inclourà un homenatge a Francesc Pi de la Serra pels seus 50 anys de trajectòria a dalt dels escenaris.
Arxivat a: Enderrock