Se suspèn l'espectacle de Peret a la Mediterrània

El substituiran La Troba Kung-Fú amb la Unió Musical d'Alaquàs

| 26/08/2014 a les 15:00h

La Fira Mediterrània de Manresa va anunciar que el projecte Peret als Barris de Manresa, l'espectacle que havia d'inaugurar la 17a edició, queda suspès temporalment en motiu de la retirada dels escenaris anunciada per Peret el 30 de juliol. En el seu lloc, es programarà l'espectacle Revetlla mediterrània, amb La Troba Kung-Fú i la banda Unió Musical d'Alaquàs.


Peret va informar a finals de juliol que es retirava provisionalment dels escenaris per concentrar-se en un tractament mèdic per combatre un càncer. Passades les setmanes i de comú acord amb l’organització de la Fira, s’ha optat cancel·lar temporalment el projecte -i programar una altra inauguració-, ateses les necessitats prèvies de la producció.
La Fira Mediterrània ha anunciat la programació d’un nou espectacle inaugural, liderat per La Troba Kung-Fú amb la participació de la banda valenciana Unió Musical d’Alaquàs. Es tracta de Revetlla Mediterrània, una proposta feta de música, festa i foc "a la recerca de l’essència de la Mediterrània". Una celebració que, amb trenta-tres músics en escena, pren el lema 'cant a la vida, ball a la mort, festa i foc'. Les dues formacions –La Troba Kung-Fú i UM d’Alaquàs- comparteixen una admiració mútua els ha portat a fer realitat aquest projecte: Joan Garriga, líder de La Troba, està fascinat per la sonoritat de les bandes tradicionals i la vitalitat de la cultura valenciana. I a Enric Parreño, director de la Unió Musical, li atrau la fusió que practica La Troba en els seus treballs. El resultat és aquesta producció estrenada al Grec 2014 que a Manresa donarà el tret de sortida de la programació com a espectacle inaugural, dijous 9 d’octubre, a les 21h,  a la nova Taverna de la Fira. Aquest espai serà enguany de gran format, amb el patrocini d’Estrella Damm.
Arxivat a: Enderrock