Torna el grup Bars

La banda es retroba en una ocasió única i especial

| 28/11/2014 a les 06:59h

Després d'anys d'inactivitat, Bars es retroben en un concert únic com a cloenda dels actes de celebració del 20è aniversari de la Komissió Organitzadora de Koncerts dels Hostalets de Balenyà. La cita serà dissabte 17 de gener del 2015 a la sala Rockòdrom de la localitat osonenca.
Bars Foto: Xavier Mercadé

Deixant enrere una llarga trajectòria dins el panorama musical català, el grup Bars va cessar la seva activitat l'any 2000. El grup liderat per Montse Llaràs i que completaven Josep Maria Vilà, Jordi Mourelo, Toni Moya i Charlie Oliver deixava 7 discos i 15 anys de carrera al darrere. El seu tema més conegut, "Foc al cor", és una balada que recull a la perfecció el so de la banda, a més de transportar els oients al millor del rock-blues català dels noranta.
En el que promet ser una cita ineludible per als nostàlgics, la banda es retrobarà el dissabte 15 de gener per tancar els actes que celebren el 20è aniversari de la Komissió Organitzadora de Koncerts dels Hostalets de Balenyà. La K.O.K. organitza concerts a la comarca osonenca des del 1994, i ja hi han actuat per commemorar-ne la fundació artistes de la talla del rocker nord-americà Elliot Murphy.

Arxivat a: Enderrock