Les coordenades dels festivals del 2015

Es confirmen les dates de l'(a)phònica, el Mercat de Música Viva i la Fira Mediterrània

| 16/12/2014 a les 06:59h

Lluny de saber la programació de la roda de festivals de l'estiu, alguns ja han confirmat les dates que cal reservar a l'agenda. En el cas del Mercat de Música Viva, també ha presentat el cartell de la 27a edició i obre el període d'inscripció per a les propostes artístiques. 
Públic Foto: Arxiu Enderrock

El Festival de la Veu de Banyoles, altrament conegut com a (a)phònica, celebrarà la 12a edició a la capital del Pla de l'Estany del dijous 18 al diumenge 21 de juny de 2015. En el cas de la Fira Mediterrània de Manresa, epicentre de la cultura popular i les músiques del món, tindrà lloc del 15 al 18 d'octubre: serà la 18a edició, i després de l'èxit obtingut enguany havent avançat les dates a l'octubre en lloc de novembre com s'havia programat des de l'inici, l'any que ve confirma la proposta de tardor. 

El Mercat de Música Viva de Vic ha anunciat que se celebrarà del 17 al 20 de setembre. El Mercat ja prepara la nova edició i obre una convocatòria fins al 31 de març per a tots els grups que vulguin formar part del cartell de la 27a edició, a excepció de la música clàssica. Entre totes les propostes presentades, el MMVV n'escollirà una seixantena, i des de l'organització prioritzen les estrenes d'espectacles, el risc artístic i el potencial.

D'altra banda, el MMVV també ha fet pública la imatge del 2015, un disseny de Xavier Esclusa i Núria Vilardell de tons vermells, una nota de música que es transforma literalment en creadora de vida i que en paraules de l'organització representa "l’altaveu que vehicula la música cap al públic". 


Arxivat a: Enderrock