En portada

Menut s'emporten el Premi Joventut, L'Home Invent el Premi Èxit i Plou el Premi Cases de la Música. El Premi per Votació Popular també recau en L'Home Invent.

Sandra Bautista, guanyadora del #18Sona9

La final de la 18a edició ha omplert de bones vibracions la sala Luz de Gas de Barcelona i ha coronat Sandra Bautista, que agafa el relleu de Senyor Oca, guanyadors del Sona9 2017.

Actualitat

Arriba la gran final del Sona9 2018

La sala Luz de Gas acollirà els concerts de Sandra Bautista, L'Home Invent i Menut

Després de 9 mesos de fases, eliminatòries i proves, només tres grups han aconseguit superar-les en la seva totalitat, Aquests tres artistes son Sandra Bautista (pop d'autora; Martorelles), L'Home Invent (pop-rock; Montcada i Reixac) i Menut (canço-folk-electrònica; Móra la Nova). 

El Sona9 se'n va fins a Beneixida per conèixer L'Home Brut

Avui a les 22.15 h al canal 33 coneixerem els quarts finalistes

El primer capítol va ser per a Sandra Bautista; el segon el va protagonitzar Cabot; el tercer, L'Home Invent; aquesta setmana és el torn de L'Home Brut, i d'aquí a set dies Menut protagonitzarà el cinquè capítol de Sona9. El programa del canal 33 ens presenta els 5 finalistes del concurs, i acaba amb un capítol especial dedicat a la final.

Plou, premi Cases de la Música

El grup barceloní de pop-folk Plou ha guanyat aquest nou premi del Sona9 2018 segons la valoració dels professionals de les Cases de la Música de Catalunya.

L'Home Invent, protagonistes del capítol d'avui de «Sona9»

  El grup de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) L’Home Invent, un dels cinc finalistes de la 18a edició del Concurs Sona9 2018, és el protagonista del tercer capítol del programa musical “Sona9”, que s’emetrà avui dissabte 3 de novembre, a les 22.15. 

Sandra Bautista, Menut i L'Home Invent, finalistes de la 18a edició del Sona9

El 14 de novembre se celebrarà la final en directe a la sala Luz de Gas de Barcelona

Sandra Bautista, Menut i L’Home Invent són els flamants finalistes de la divuitena edició del Sona9. La final en directe se celebrarà el dimecres 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. Les invitacions per a la final del Sona9 2018 es poden aconseguir aquí.

Cabot protagonitzen el segon capítol de «Sona9»

S'emetrà el dissabte 27 d'octubre a les 22.15 h al canal 33

Josep Cabot, Pablo Alegría, Miquel Cabot i Joan Planas són Cabot, el grup illenc finalista de la 18a edició del concurs Sona9 2018. Precisament Cabot és la banda protagonista del segon capítol del programa musical Sona9, que s’emetrà aquest dissabte 27 d’octubre a les 22.15 al canal 33. 

Més actualitat

[SONA9TV] > BAM - LA MERCÈ

Reportatge de la semifinal en directe del #18Sona9 a les Festes de la Mercè

L'escenari de la plaça de Joan Coromines del BAM va acollir el passat 21 de setembre el quart concert semifinal del #18Sona9 amb les actuacions de CabotL'Home Invent i Pubilles Ninja.

[SONA9TV] > MERCAT DE MÚSICA VIVA

Reportatge de la semifinal en directe del #18Sona9 al Mercat de Música Viva de Vic

La plaça dels Màrtirs de Vic va acollir el passat 15 de setembre el tercer concert semifinal del #18Sona9 amb les actuacions d'Ushanka, MonxosNovembre Elèctric.

[SONA9TV] > FESTES DE SANTA TECLA

Reportatge de la semifinal en directe del #18Sona9 a la Capsa de Música de Tarragona

Les Festes de Santa Tecla de Tarragona van acollir el passat 14 de setembre el segon concert semifinal del #18Sona9 amb les actuacions de L'Home BrutVa! i Menut.

El 33 estrena el programa «Sona9»

Inclourà cinc capítols monogràfics amb cada grup finalista i un especial dedicat a la final del concurs

Demà dissabte 20 d’octubre, a les 22.15 h, el 33 estrena el nou programa musical dedicat al concurs Sona9. El presentador (i músic) Marc Bala (Copa Lotus) farà seguiment de la fase final de la divuitena edició del concurs al llarg de sis capítols: hi haurà cinc capítols monogràfics amb cada finalista (Cabot, Sandra Bautista, L’Home Brut, L’Home Invent i Menut), a més d'un de dedicat a la gran final.

[SONA9TV] > ACÚSTICA DE FIGUERES

Reportatge de la semifinal en directe del #18Sona9 a l'Acústica de Figueres

La plaça de Catalunya de Figueres va acollir el passat 30 d'agost un dels concerts semifinals del #18Sona9 amb les actuacions de Sandra Bautista, Plou i Maravint.

ACÚSTICS SONA9

Sandra Bautista i Menut enceten els acústics a iCat

Els dos finalistes del Sona9 obren el cicle de concerts acústics del programa radiofònic guiat per Lluís Gendrau a iCat. Cada dilluns de 23 a 24 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Classificats a la fase final del #18Sona9

Sandra Bautista, Cabot, L'Home Brut, L'Home Invent i Menut són els elegits

Després de superar les proves al festival Acústica, les Festes de Santa Tecla, el Mercat de Música Viva de Vic i el BAM-La Mercè, els cinc artistes oferiran un acústic a iCat i gravaran una cançó a Bucbonera Studios, darreres proves per poder arribar a la gran final de dimecres 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

El Sona9 tanca les semifinals al BAM

Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja actuen al BAM de Barcelona

La plaça de Joan Coromines de Barcelona va ser l'escenari de la darrera semifinal del Sona9.

La tercera semifinal del Sona9 2018 arriba a Vic

El Mercat de Música Viva acull una nova prova en directe del #18Sona9

La Plaça dels Màrtirs de la capital d'Osona va omplir amb les actuacions dels grups Ushanka, Monxos i Novembre Elèctric

El Sona9 2018 aterra a Tarragona

Les Festes de Santa Tecla es reafirmen com a nou escenari del Sona9

La Capsa de Música ha acollit per segon any consecutiu els concerts semifinals amb les actuacions de L'Home BrutMenut i Va!

El Sona9 a l'Acústica

La plaça de Catalunya de Figueres ha acollit la primera semifinal del #18Sona9

Sandra Bautista, Maravint i Plou són els artistes que han obert aquest dijous 30 d'agost les semifinals de la 18a edició del Sona9 al Festival Acústica de Figueres. 

Semifinalistes #18Sona9

Seleccionats els grups que han accedit a la 4a fase del concurs

Cabot (Marratxí), L’Home Brut (Beneixida), Plou (Barcelona), Ushanka (Barcelona) i VA! (Barcelona), escollits per votació popular, juntament amb L’Home Invent (Montcada i Reixac), Maravint (BCN), Menut (Mora d’Ebre), Monxos (Pollença), Novembre Elèctric (Algemesí), Pubilles Ninja (Sant Cugat del Vallès) i Sandra Bautista (Martorelles), seleccionats pel jurat, són els dotze grups classificats per les semifinals de la 18a edició del Sona9.

Va!, somiant amb els ulls oberts

Els barcelonins van ser escollits semifinalistes gràcies al vot popular

Lluís Ferrer (veu i guitarra), Carlos Lope (guitarra i veu), Guillem Payaró (vents, guitarra i veu), Pablo Palomar (teclats), Javier Vallés (baix) i Jordi Morell (bateria) són Va!

Ushanka, una trobada d'amics

El grup va ser escollit semifinalista del Sona9 2018 pel vot popular

Dani Puig (veu i guitarra electroacústica), Pau Tomàs (violí i veus), Willy Acero (baix i veus), Marc Adell (guitarra elèctrica) i Dídac Cañadas (bateria i veus) són els components d'Ushanka.

Sisu, vocació artística

El bandautor és un dels 18 classificats del Sona9 2018

El bisbalenc Narcís Coromina és Sisu, un músic vinculat al dibuix, a la dansa i clarament a la música. En el seu projecte musical canta, toca el saxo i la guitarra i s'acompanya d'Antonio K.Puertas (bateria i veus), Genís Figa (baix i veus) i Primo Zon (guitarra).

Simètric, amb les piles carregades

El grup barceloní de folk-rock és un dels 18 classificats del Sona9

Òscar Gargallo (bateria i percussió), André Sousa (baix), Vicens Vega (teclats i veu) i Miquel Sala (guitarra i veu) són Simètric