En portada

Fins al 15 de maig continua oberta la inscripció per participar al XXI Sona9

SONA9 2021

A pocs dies pel tancament de la 1a fase, el pop-rock és l'estil predominant en les propostes presentades

El Sona9 2021 engega motors

Fins al 15 de maig oberta l’inscripció de la 21a edició

El certamen organitzat per Enderrock, TV3, Catalunya Ràdio - iCat, i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, aposta en aquesta nova edició per la continuitat de les diferents fases per oferir un bon desenvolupament del concurs.

Reïna, guanyadors del 20è Sona9

Les Buch s'emporten el premi Joventut; Lles l'Èxit; Pol Bordas el Cases de la Música, i Efímer el Popular Verkami

La sala La Mirona de Salt ha acollit la final de la 20a edició del concurs, que a causa de les restriccions originades per la pandèmia de la COVID-19 s'ha fet sense públic i en streaming a través de les webs d’enderrock.cat i de sona9.cat.

Segueix en directe la final del Sona9 2020

​El punk feminista de Les Buch, la cançó metafísica de Lles i el pop elegant de Reïna són les tres propostes finalistes del concurs

 La final se celebra sense públic a La Mirona de Salt a les 19h. El raper gironí Pol Bordas rebrà el premi Cases de la Música i el grup vigatà de pop-rock Efímer el premi de Votació Popular. La guanyadora de la darrera edició, Maria Jaume, presentarà el disc Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020).

FINALISTES SONA9 2020

Les Buch, Lles i Reïna, finalistes del 20a edició del Sona9

La final en directe serà el 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt, i degut a les restriccions originades per la pandèmia de la COVID-19, es retransmetrà per streaming a través de les webs d’Enderrock i del Sona9
 

SEMIFINALISTES SONA9 2020

Efímer, Les Buch, Lles, Reïna i Remei de Ca La Fresca, són les propotes classificades

Els cinc artistes sel·leccionats hauran de superar una sèrie de proves per accedir a la gran final, i tindran l’assessorament de la cantant Joana Serrat, nova productora del Sona9. La final de la 20a edició del Sona9 tindrà lloc el 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt

Efímer, semifinalistes gràcies al vot popular

El grup de Vic accedeix amb aquest premi a la fase final del Sona9

Amb un 30,3% dels vots, Efímer s'ha imposat en la final online del vot popular celebrada ahir diumenge 20 de setembre a través de les webs del Sona9 i Enderrock.cat.

Escarràs, darrer finalista del vot popular

La formació de Pla de Mallorca accedeix gràcies al vot del públic que va veure el concert en streaming

En el sisè concert preliminar del Sona9 2020, realitzat al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma,també van actuar Reïna i Verlaat.

Recta final de la fase preliminar

València i Palma, acullen aquesta setmana els darrers concerts del 20è Sona9

El nou espai musical de la ciutat de València, La Salá, i el Teatre Xesx Forteza de Palma, seran els escenaris que tancaran la fase preliminar del 20è Sona9. Els concerts es faran en condicions especials, sense públic i totes les mesures d'higiene i seguretat, i es transmetran per streaming.

Remei de Ca La Fresca a la final popular

El grup d'Arbúcies accedeix a una nova fase del Sona9 gràcies al vot del públic

Amb el 50% dels vots, Remei de Ca La Fresca s'ha classificat per a la final del vot popular en el concert celebrat en streaming a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. En el darrer concert preliminar a Barcelona, també han actuat Paunezz i Joa Lwest, que han ontingut el 45% i el 5% de vots respectivament.
Pàgina 1 de 84
 Següent >