En portada

Fidel a la seva cita, el Teatre Xesc Forteza serà l'escenari de la preliminar balear

El Sona9 viatja a Palma

Dissabte 10 de juny la tercera etapa musical del #23Sona9 descobrirà les propostes classificades amb les actuacions de Negre, Ánimos Parrec i David Cabot 

Montflorit, segon finalista del vot popular

El quartet barceloní s'ha classificat amb un total 60% dels vots

Avui s'ha celebrat el segon concert preliminar del Sona9 2023, després de la inauguració a Lleida, i el primer dels que se celebraran a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm a Barcelona. Hi han actuat MontfloritIglú i Ypnosi, que han quedat en primer (amb el 60% dels 434 vots del públic), segon (amb 24%) i tercer lloc (amb 17%), respectivament

El nou pop i rock barceloní aterra al Sona9

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm serà l'epicentre de les propostes de la capital catalana

Aquests dimarts 6 de juny, els grups Montflorit, Iglú i Ypnosi, seran els protagonistes del segon concert preliminar de la 23a edició del Sona9 a Barcelona

Neptú és el primer finalista del Premi Verkami del Sona9

El projecte del lleidatà Vicent Monfà ha estat qui ha rebut més vots al primer concert preliminar del concurs

El primer concert preliminar del Sona9 2023 s'ha celebrat a l'Espai Orfeó de Lleida amb les actuacions de Naki (Solsona), Neptú (Lleida) i Asori (Vilanova de Bellpuig).


Lleida, primera etapa del Sona9

Aquest dissabte 3 de juny comença la fase preliminar del concurs

El concert inaugural tindrà lloc a l'Espai Orfeó de Lleida amb les actuacions del cantant synthpop urbà Neptú (Lleida), el pop d’autor de Naki (Solsona) i el grup indie-pop Asori (Vilanova de Bellpuig).

Els 30 classificats del Sona9

El jurat ha seleccionat les propostes classificades per a la següent fase

Aquesta trentena de propostes hauran de fer una actuació durant els mesos de juny i juliol a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Andorra, Palma i València.

El Sona9 2023 ha rebut 127 propostes d'arreu dels Països Catalans

Dissabte 27 es develaran els 30 seleccionats d'enguany

El concurs de bandes emergents Sona9 va tancar el període d'inscripcions la setmana passada, amb 127 participants. D'aquest centenar, el jurat del concurs en seleccionarà 30 per als concerts preliminars.

Arrenca una nova edició del Sona9

El concurs Sona9 engega la maquinària amb una edició que es descentralitza

El Sona9 aposta enguany per descentralitzar els concerts arreu del territori, una peça clau per a la formació dels nous artistes i amplia els horitzons a tots els territoris dels Països Catalans per fer d’altaveu dels artistes emergents en llengua catalana.

Figa Flawas és el guanyador del 22è Sona9

El duet vallenc Figa Flawas s'ha proclamat guanyador de la 22a edició del Sona9 en la final celebrada a la sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat, conduïda pel presentador i locutor d'iCat i Catalunya Ràdio Franc Lluís Giró. El barceloní Eloi Sayrach, per la seva banda, ha quedat en segon lloc, guanyant el Premi Joventut, i la rapera de Polinyà de Xúquer Aina Koda ha aconseguit el Premi Cases de la Música. 

FINALISTES SONA9 2022

Aina Koda, Eloi Sayrach i Figa Flawas són les propostes finalistes del #22Sona9.

L'edició del 2022 del certamen de música emergent s'ha caracteritzat per la varietat estilística i amb una forta presència de les músiques urbanes.
Pàgina 1 de 92
 Següent >