Actualitzat el 31/10/2016

Chet, Lakaste i Paper de Plàstic, finalistes del Sona9 2016

El 15 de novembre se celebrarà la final en directe a la sala Apolo de Barcelona

Chet (pop, Barcelona), Lakaste (pop-folk, Figueres) i Paper de Plàstic (rock, Barcelona) són els finalistes de la 16a edició del Sona9. La final se celebrarà el dimarts 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona, i inclourà l’actuació de Coet (premi Èxit 2015)
 


El grups de Barcelona Chet i Paper de Plàstic, juntament amb els figuerencs Lakaste, són els tres grups classsificats per a la final de la XVI edició del concurs de maquetes Sona9, que se celebrarà el dimarts 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

Un total de 102 propostes s’han presentat al concurs d’enguany i han hagut de superar diverses proves eliminatòries fins arribar a la darrera fase, que elegirà el premi Sona9, el premi Joventut i el premi Èxit.

Els guanyadors del Sona9 2016 es faran públics en directe al final de la gala després de la deliberació del jurat, i el final de festa serà l'actuació dels guanyadors del Premi Èxit de la passada edició, Coet, que presentaran les cançons del seu primer disc, Passi-ho bé! (autoeditat, 2016).

Les invitacions per assistir a la final del Sona9 es poden aconseguir aquí.

A la final de la setzena edició del concurs de maquetes Sona9 es lliuraran els guardons de les tres categories següents:

Premi Sona9. S'atorgarà al guanyador de la final. El premi consisiteix en la gravació i edició d’un disc, una campanya de promoció i publicitat, una gira de cinc concerts promocionals, promoció al Tr3sC - Club de Cultura de Catalunya i una actuació al Centre Cultural Blanquerna de Madrid i al cicle CurtCircuit 2017.

Premi Joventut. S'atorgarà al segon classificat. El premi consisteix en la gravació i edició digital d'un EP amb 4 cançons, una minigira de 3 concerts promocionals, una campanya de difusió als mitjans del concurs i una actuació al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

Premi Èxit. S'atorgarà al tercer classificat. El premi consisteix en 1.200 € en material musical, més una actuació amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid en el marc del Cicle de Concerts Sona9.

FINAL SONA9 2016
Amb les actuacions de Chet, Lakaste i Paper de Plàstic + final de festa amb Coet

Dia: Dimarts 15 de novembre de 2016
Lloc: Sala Apolo. Carrer Nou de la Rambla, 113. Barcelona
Obertura de portes: 19.30 h
Inici concerts: 20 h • Entrada lliure (prohibida l’entrada als menors de 16 anys)
(Les invitacions s’han de reservar al web www.sona9.cat)