Actualitzat el 19/04/2017

ONA MUSICAT 2017

Segona edició del concurs de nous talents musicals mallorquins

Les semifinals es celebren aquest mes d’abril a Porreres el dia 21, Barcelona el 27 i a Pollença el 28


La ràdio mallorquina Ona Mediterrània celebra l'èxit de participació d'Ona Musicat, el concurs de música en català que en la seva segona edició ha acumulat un total de 12 participants. A més, per primera vegada s'han sumat grups arribats del Principat.

Els noms cridats a marcar el futur de la música en català a Mallorca són Pols, Beersweet, Clara Fiol i Joan Vallbona, Lady Witch, Falcon & Firkin, Josep Cabot, Toni i Àfrica, Local D9, Marc Ràmia, Oriol Casals, Rallat i Salvatge Cor.

CONCERTS SEMIFINALS
A partir de dia 21 d'abril s'iniciaran les semifinals amb tres concerts: un a Barcelona el dijous 27 d’abril, i dos a Mallorca, els dies 21 a Porreres i 28 a Pollença. En cadascuna de les semifinals hi participaran 4 atistes i el públic escollirà per votació un grup guanyador en cada concert.

La semifinal barcelonina servirà per conèixer els grups arribats des del Principat, i se celebrarà dijous 27 d'abril a l'espai Jove La Fontana, amb les actuacions d'Oriol Casals, Marc Ràmia, Falkon & Firkin i Toni i Àfrica.

Un cop escollits els 3 finalistes, aquests hauran d’actuar en el concert final que es celebrarà el divendres 5 de maig a Palma.

El guanyador del concurs obtindrà com a premi la gravació d’un disc, una dotació econòmica de 500 euros i concerts arreu de Mallorca.