Actualitzat el 25/05/2018

L'Home Brut, cinquè semifinalista

El grup de Beneixida va rebre el suport del públic al Wah Wah Club de València

La sala Wah Wah Club de València ha estat l'escenari del darrer concert preliminar de #18Sona9, on han actuat els grups King Kong Boy, L'Home Brut i Novembre Elèctric.
L'Home Brut Foto: Xepo WS

El grup L'Home Brut de Beneixida ha estat elegit el cinquè semifinalista del Sona9 2018 gràcies al vot del públic, i s'uneix a  VA! , Ushanka , Plou i Cabot . Tots aquests artistes són els que han rebut més vots en els concerts preliminars de Barcelona, Palma i València. El següent pas serà conéixer la decisió del jurat, que escollirà els set artistes restants que passaran a les semifinals del #18Sona9.

Les 12 formacions semifinalistes que passin a la nova fase del concurs hauran d'enfrontar-se a diferents proves, com versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista i musicar el poema d'un autor novell proposat pel Sona9.

Les proves s'avaluaran en cadascuna de les eliminatòries, que consistiran en una actuació de 30 minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, el BAM a La Mercè de Barcelona i les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

De les 12 propostes que actuaran en els concerts semifinals, el jurat del Sona9 escollirà set grups més, que també passaran a la cinquena fase del concurs.