Actualitzat el 27/08/2018

Semifinalistes #18Sona9

Seleccionats els grups que han accedit a la 4a fase del concurs

Cabot (Marratxí), L’Home Brut (Beneixida), Plou (Barcelona), Ushanka (Barcelona) i VA! (Barcelona), escollits per votació popular, juntament amb L’Home Invent (Montcada i Reixac), Maravint (BCN), Menut (Mora d’Ebre), Monxos (Pollença), Novembre Elèctric (Algemesí), Pubilles Ninja (Sant Cugat del Vallès) i Sandra Bautista (Martorelles), seleccionats pel jurat, són els dotze grups classificats per les semifinals de la 18a edició del Sona9.


Aquests dotze grups actuaran en les semifinals en directe que se celebraran al Festival Acústica de Figueres, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i el festival BAM a les Festes de la Mercè de Barcelona.

L’Acústica de Figueres donarà el tret de sortida el dijous 30 d’agost amb els grups Maravint, Plou i Sandra Bautista. A Tarragona i durant les Festes de Santa Tecla actuaran el divendres 14 de setembre L’Home Brut, Menut i VA!. L'endemà, el dissabte 15, el Mercat de Música Viva de Vic acollirà els concerts de Monxos, Novembre Elèctric i Ushanka, i el divendres 21 de setembre en el marc del festival BAM de les Festes de la Mercè de Barcelona es podrà veure en acció Cabot, L’Home Invent i Pubilles Ninja.

Tots aquests artistes hauran de presentar en directe, a part del seu repertori, les dues proves encarregades pel Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista i musicar un poema d'un autor novell proposat per l'organització. De les quatre semifinals en directe, el jurat escollirà els cinc grups que passaran a la cinquena fase del concurs, última cita prèvia a la gran final del Sona9 del 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.
 

CONCERTS SEMIFINALS SONA9 2018

FESTIVAL ACÚSTICA (FIGUERES)
Dijous 30 d’agost – 18.30h – Plaça Catalunya

18:30h > SANDRA BAUTISTA (Pop d’autora – Martorelles)
19:15h > MARAVINT (Pop · Barcelona)
20:00h > PLOU (Pop – Folk · Barcelona)

FESTES DE SANTA TECLA (TARRAGONA)
Divendres 14 de setembre – 20h – Capsa de Música

20:00h > VA! (Pop – Rock · Barcelona)
20:45h > L’HOME BRUT (Pop – Rock· Beneixida)
21:30h > MENUT ( Cançó d’autor · Mora la Nova)

MERCAT DE MÚSICA VIVA (VIC)
Dissabte 15 de setembre – 18h – Plaça dels Màrtirs

18:00h > USHANKA (Pop - Folk · Barcelona)
18:45h > MONXOS (Pop Progressiu · Pollença)
19:30h > NOVEMBRE ELÈCTRIC ( Pop – Rock · Algemesí)

BAM – LA MERCÈ
Divendres 21 de setembre – 18:30h – Plaça Joan Coromines

18:30h > CABOT (Pop - Rock · Marratxí)
19:15h > L’HOME INVENT (Pop d’autor · Montcada i Reixac)
20:00h > PUBILLES NINJA (Folk – Rock · Sant Cugat del Vallès)