Redacció | Actualitzat el 16/11/2018

El programa Sona9 visita l'Ebre per conèixer Menut

El guanyador del Premi Joventut és el protagonista del capítol d'avui que s'emetrà a les 22.15 h al Canal 33

 Aquest és el cinquè capítol del programa Sona9, que fins ara ens ha presentat als 5 finalistes del concurs. La temporada culminarà d'aquí a set dies amb un darrer capítol de 40 minuts dedicat íntegrament a la gran final que es va viure dimecres passat a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Menut Foto: Carles Rodríguez

Menut  és l' alter ego  de Carles Blanch, un cantautor revolucionari de les Terres de l’Ebre (la Ribera d’Ebre) i un explorador de noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel. Originari de Móra la Nova,  Menut  va estudiar guitarra a l’ESMUC i ha format part de grups ebrencs com  Echoes ,  Cut Your Hair  o  Txaç . En aquest projecte treballa en companyia del gallec Alberto García (guitarra). La seva música està fortament influenciada per artistes com  Pep Gimeno 'Botifarra' ,  Paco Ibáñez, Maria Arnal i Marcel Bagés  o  Sufjan Stevens

Dimecres passat, a la gran final del Sona9,  Menut  va guanyar el Premi Joventut. I aquesta setmana és el protagonista del programa musical  Sona9 . Dissabte a la nit al canal 33 veurem com reivindica la música d’arrel, alhora que versiona sense complexos  La Polla Records , sota l’atenta mirada de Marc Bala, que el visitarà al seu poble, l’acompanyarà als estudis d’iCat per enregistrar cançons en format acústic i li presentarà Tomàs Robisco i Jordi Bastida, per gravar una cançó en un estudi professional.