Actualitzat el 18/01/2019

El Sona9 entra a l'estudi

Sandra Bautista, Menut i L'Home Invent, publicaran els seus discos durant el 2019

El mes de març arribarà un nou Sona9, però també començaran les gravacions de la guanyadora i finalistes de la 18a edició. La maquinària del Sona9 no para i els grups ja es van posant a treballar en els seus respectius projectes que els ha de portar a publicar disc al llarg del 2019. 

SANDRA BAUTISTA
La guanyadora de la darrera edició està inmersa en la preproducció d’un disc que gravarà a Bucbonera Studios entre finals d’abril i principis de maig. Sandra Bautista ha confiat en Carlos Manzanares, experimentat productor que ha treballat amb el cantant malagueny El Kanka entre d’altres. La previsió de sortida del primer disc de la cantautora de Martorelles està previst per a principis de setembre.


MENUT
Carles Blanch, l’ànima de l’ara trio Menut, serà el primer en entrar a l’estudi per gravar el que ha de ser el seu primer disc. A finals de febrer es tancarà a Bucbonera Studios i amb l’ajuda de l’enginer de so, Tomàs Robisco, confeccionarà un treball cridat a revolucionar els fonaments del folk i la cançó amb la seva barreja d’electrònica i nous sons. El disc, emcara sense títol es publicarà aquesta primavera.


L’HOME INVENT
La formació de Montcada i Reixac, guanyadora dels premis Èxit i per Votació Popular, es troben acabant de confeccionar unes cançons que formaran part d’un EP que gravaran a mitjans de març també a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. Aquest disc que sortirà tant en format físic com digital a través de les diferents plataformes musicals, els hi servirà per fer un salt en la seva carrera musical.