Actualitzat el 06/03/2019

Et convidem a la festa del Sona9 2019

L'Home Invent, Menut i Sandra Bautista, protagonistes de la presentació del #19Sona9

Dimarts 12 de març et convidem a la festa de presentació del #19Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions de Sandra BautistaL'Home Invent i Menut.

Sandra Bautista · Foto: Carles Rodriguez

La sala de màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà el dimarts 12 de març a partir de les 20 h, l’habitual concert de benvinguda del Sona9, que obre la nova temporada de la plataforma del pop emergent català i que estarà protagonitzat per la guanyadora de l'edició del 2018, Sandra Bautista, i els finalistes L'Home Invent i Menut

La flamant guanyadora del Sona9, Sandra Bautista presentarà alguna de les cançons del nou disc que gravarà aquesta primavera a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui i que publicaran el proper mes de setembre. Per la seva part, Menut , guanyadors del Premi Joventut, i L'Home Invent , Premi Èxit i per Votació Popular del 2018, mostraran alguna de les cançons dels seus respectius discos que en breus veuran la llum.

Vols venir a la festa d'inauguració del Sona9?
Si voleu venir al concert que donarà el tret de sortida al Sona9, podeu aconseguir les invitacions omplint aquest formulari . Les portes obriran a les 19.45 h i els concerts començaran a les 20 h.

Molt important! Les portes d'accés al concert pel públic es tancaran a les 21:00 h.

SI voleu informar-vos de les darreres novetats del Sona9, així com inscriure el vostre grup a la nova edició del concurs, ho podeu fer accedint al web: www.sona9.cat