EDR : Arrenca el MMVV Pro Catalan Arts

Demana la teva invitació per al concert del 14 de desembre

Enderrock Sona amb Copa Lotus i Pol Fuentes

El rock d'arrels nord-americanes de Copa Lotus i el pop d'autor de Pol Fuentes seran els protagonistes del darrer Enderrock Sona del 2016, un doble concert nadalenc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Ja podeu demanar les vostres invitacions omplint aquest formulari.
El cantant i guitarrista Pol Fuentes engega un nou projecte en solitari després de la dissolució de Rosa Luxemburg, banda que ha liderat fins ara. El músic barceloní presentarà en exclusiva a l'Enderrock Sona el seu primer disc, Una nova guerra (Picap, 2016).

D'altra banda, el quartet de Vilanova i la Geltrú Copa Lotus ha experimentat amb sons més electrificats al segon disc, una aventura a l'institut que han anomenat Batxillerat nocturn (RGB Suports, 2016). Ho demostraran en directe el dimecres 14 de desembre.Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, i les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.