Estrenem el nou videoclip de l'artista de La Garriga en col·laboració amb la cantant de L'Hospitalet de Llobregat Suzanna

Núria Conangla fa possible l'«ImPossible»

Núria Conangla és una artista emergent de La Garriga que s'ha donat a conèixer fent versions amb el seu violoncel. Ara, arrenca la seva trajectòria com a cantant, on experimenta amb el pop-electrònic sota la producció musical d'Iñaki Marquiequi. Després de presentar el seu primer senzill "Fuck Likes", estrenem en exclusiva el segon, "Impossible", que compta amb la col·laboració de Suzanna
Text: Redacció. Fotos: Diego Marín.


A "ImPossible", Núria Conangla canta sobre les problemàtiques i els dolors d'una relació adúltera. La cantant pren el rol d'una persona que, confosa i dolguda, acaba per dir-li a la persona a qui estima i amb qui té una relació secreta que ja "he esperat massa, pren la decisió". "Li deixa clar que ha de decidir si es vol quedar amb ella o seguir amb la seva parella actual, ja que ella ja ha esperat massa i no vol perdre més temps", resumeix l'artista.

Però malgrat que allò que es vol pugui ser difícil d'aconseguir, no es perd l'esperança. Amb aquesta idea juga el títol de la cançó, amb la 'P' majúscula -dins de l'impossible, també hi ha el possible-, que també és un joc de paraules de l'anglès "I'm possible" ("soc possible). 

La col·laboració que hi fa la cantant de reggae-dub Suzanna dona una volta a la cançó. Prenent un estil que no l'és habitual, l'artista aporta una estrofa més agressiva, a l'estil de Nicki Minaj, etzibant: "tu no ets Patrick Swayze i això no és Dirty (Dancing)". 

El videoclip ha sigut produït i dirigit per Miki Tejero i Joan Edo, que han focalitzat el vídeo en la coreografia que acompanya les dues cantants. La mescla musical d'"ImPossible" ha estat a càrrec d'Àlex Carretero (Dept 17 Studio) el màster, del reconegut Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, etc.) a través de Sterling Sound.